- 19 Kasım 2020
- 225
- 36
- 13
- Konu Sahibi nihalerdem
-
Zeynolin çok korktum ben ya olabilir mi böyle bir şey forumda hiç denk gelmedim amaİlk kez duydum böyle birseyi
Evet canım oluyor benim çok yakın bi tanıdığım in ne ultrason ne kanda çıkmadı kaç tane doktora gitti. 3 aylıkken ultrason da öğrenebilirler . hiçbir şey de cikmadiKızlar internette kriptik yani gizli gebelik diye bir şey okudum, beta hcg negatif çıkıyormuş, ultrasonda da görünmüyormuş, adetler de görülüyormuş, ama gebelik böyle de oluyormuş. Böyle bir şey mümkün mü sizce ya? Kanda çıkmayan ultrasonda görünmeyen gebelik olabilir mi Allah aşkına bi yardım edin
Hiçbir şey imkansız değil ama ben duymadımZeynolin çok korktum ben ya olabilir mi böyle bir şey forumda hiç denk gelmedim ama
Adet oluyor muydu? Benim ilişkiden 10 hafta sonra yine görünmedi ultrasondaEvet canım oluyor benim çok yakın bi tanıdığım in ne ultrason ne kanda çıkmadı kaç tane doktora gitti. 3 aylıkken ultrason da öğrenebilirler . hiçbir şey de cikmadi
Doktorlara sorum öyle bir şey mümkün değil beta hcg erken yapılmıştır dediler geç döllenme falandır belkiEvet canım oluyor benim çok yakın bi tanıdığım in ne ultrason ne kanda çıkmadı kaç tane doktora gitti. 3 aylıkken ultrason da öğrenebilirler . hiçbir şey de cikmadi
Adet oldu canım. Doktorlar bile hayret etti bebek vardı bhcg sıfırdı. 3 aylık ken tespit edilebildi.Doktorlara sorum öyle bir şey mümkün değil beta hcg erken yapılmıştır dediler geç döllenme falandır belki
Geç döllenme olsa bile 3 aya kadar yüz kere hormon yükselmesi gerekiyor du. Yukselmedi. Sonra iki gebelik daha yaşadı onlarda da aynı oldu. Bebek gozukene kadar hormon hep sıfır diDoktorlara sorum öyle bir şey mümkün değil beta hcg erken yapılmıştır dediler geç döllenme falandır belki
3 aylıkken ultrasonda mi göründü?Adet oldu canım. Doktorlar bile hayret etti bebek vardı bhcg sıfırdı. 3 aylık ken tespit edilebildi.
Karnı büyüdü mü peki ?Geç döllenme olsa bile 3 aya kadar yüz kere hormon yükselmesi gerekiyor du. Yukselmedi. Sonra iki gebelik daha yaşadı onlarda da aynı oldu. Bebek gozukene kadar hormon hep sıfır di
Evet canım3 aylıkken ultrasonda mi göründü?
Bhcg kaç kere yaptırdı ? 1 2 kere mi ?Evet canım
Hayır canım zaten kendi çok zayıftı. Son aylara kadar karnı hiç büyümüyorKarnı büyüdü mü peki ?
Çok yaptırdı kaç tane doktora gitti. Mide bulantısı vardı başı dönüyor su. Ama değer hep sıfırdı. Geç döllenme dır diye kaç kez kan ultrason verdi. CikmadiBhcg kaç kere yaptırdı ? 1 2 kere mi ?
Gebelik yok denilip hep gönderdiler. AmA bulantılar geçmediği için o doktor senin bu doktor benim gezdi hepBhcg bilinmediği için gebelik takibi nasıl yapıldı? Çünkü 48 saatte iki katına artması lazım
valla sen dıyınce bı kac makale okudum. cok asırı kılolularmıs adet donemlerı zaten bozukmus. test yapmıslar ama negatıf cıktıgını soylemısler yuksek ıhtımallle yenı olusurkenmıs... adet gorduklerını soylemısler.. bazıları hamılelıgın psıkolojık etkılerını zaten normal hayatlarında yasadıkları ıcn farketmeyebılırler dıyo. bu arada hep ne yazıyorsa ''soylemısler'' olarak yanı bu tam anlamıyla bı arastırma degıl. kanıtlanmıs arastırılmıs ısmı cısmı belgelenen bısey degıl . bu sıkayetle hastaneye bıldırım yapılmıs sadece .Benim baş dönmem yok sadece bulantı var ama bulantıyla beraber reflü, karın sancısı ve ishal de var, bence benimki gastritten kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?