Birçok göz kapağı estetiği yapan plastik cerrah Ve oküloplastik cerrahla görüştüm bir tanesi bile normal sıkıntı Yok demedi plastik cerrahların bir kısmı ben düzeltirim dedi bir kısmı düzeltmeye yanaşmadı oküloplastik cerrahların bir kısmı bu konu beni aşar diyerek bu konuda daha uzman gördükleri göz doktorlarını önerdi en son görüştüğüm oküloplastik cerrahta sinir harabiyetine bağlı göz kapağımda bu sıkıntıları yaşadığımı bunların telafisinin zor olduğunu yapacağı ikinci ameliyatın şikayetlerimi bir nebze düzelteceğini bunun içinse en az bir yıl beklememi söyledi ameliyatı yapan doktorum da kesinlikle sorun yok dedi ve üç ayın sonunda bana BODYFORM DİSFORMİK BOZUKLUK tanısı koyarak beni her yerden engelleyip takip tedaviden çıkardığını söyledi belki bir belki daha fazla operasyon geçirmem gerekecek bu operasyonlar da hasarı düzeltmeyecek bir nebze şikayetlerimi azaltacak burada yaşadığım sıkıntıları yazdığımda alakalı alakasız bana cevap yazıp insanların aklını karıştırmayın karalamayın diyen üyeler şimdi de aynı şeyleri söyleyebilirler mi acaba yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim