Acillllll!....Alt göz kapağı ameliyatı sonrası revizyon

180210

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
208
89
38
Geçirdiğim alt göz kapağı ameliyatı sonrası göz kapaklarımda şekil bozukluğu Ve gözlerimde asimetri oldu sol göz kapağım büzüşük ve çok gergin sağ göz kapağım çok gevşek revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum bu konu ile ilgili bilgisi olan bana dr ismi verebilir mi????

Geçirdiğim alt göz kapağı ameliyatı sonrası göz kapaklarımda şekil bozukluğu Ve gözlerimde asimetri oldu sol göz kapağım büzüşük ve çok gergin sağ göz kapağım çok gevşek revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum bu konu ile ilgili bilgisi olan bana dr ismi verebilir mi????
Böyle bir sıkıntı yaşayıp ikinci kez ameliyat olan Yok mu lütfen yardım edin

Bende üst kapakta benzer bir asimetri oldu,burada konu açtım hatta. Bana iki üç ay içinde düzelebileceği şeklinde yorumlar yapıldı.Nitekim de öyle oldu. Şimdi iki ay oldu ve baya oturdu. Asimetri de minimum düzeyde. Dört ay dolmadan kesin bir şey söylenemiyor. Zaten revizyon için de altı beklemek tavsiye ediliyor. Sizin ne kadar oldu bilmiyorum ama yeniyse beklemenizi tavsiye ediyorum.

Ben Ankara'da oldum ama kendi doktorumu tavsiye etmiyorum. Sonucum fena değil ama ilgisizliğinden dolayı etmiyorum. Ona gitmesem aklımda başka biri vardı, yüz operasyonlarında tanınan, başarılı biri .Ama o da istediğim güne randevu vermedi yoğunluktan. Özelden yazayım size. Reklamını yapmış olmayayım.

Konu sahibi benim ameliyat için istediğim tarihe gün alamadığım ,yüz estetiğinde isim yapmış doktora ameliyat olmuş:KK43:( Ben kendi sonucumdan ilk haftalarda memnun değilken keşke biraz bekleseydim de o doktora olsaydım diye hayıflanıyordum. Şu ana kadar da içten içe keşkelerim vardı. Ama 'iyi ki' diyorum şimdi. Biraz şans işi bu sanırım.
Çooooook geçmiş olsun diyorum size. Umarım kendiliğinden düzelir en kısa zamanda ve revizyona ihtiyaç duymazsınız. Revizyona karar verirseniz de bu sefer şans sizinle olsun.

Teşekkür ederim ama sanırım ömrümün sonuna kadar sol göz kapağımdaki gerginlikle yaşayamam bende istemem ikinci bir ameliyat ama sol alt göz kapağımın gözüme sürtmesinden ve gözüme yaptığı baskıdan dolayı gözüm çok ağrıyo Görüşmeye gideceğim doktor kapak şekil bozukluklarında Türkiye de üç isimden biriymiş önümüzdeki günlerde gidicem ne karar verdiğini yazarım buradan

Alt göz kapak ameliyat hatalarını endoskopiyle düzelttiren bir kaç tanıdığım oldu. Özelden yazarsanız bildiklerimi paylaşayım. Sakın ümitsizliğe kapılmayın. Buluruz bir çare.

Birçok göz kapağı estetiği yapan plastik cerrah Ve oküloplastik cerrahla görüştüm bir tanesi bile normal sıkıntı Yok demedi plastik cerrahların bir kısmı ben düzeltirim dedi bir kısmı düzeltmeye yanaşmadı oküloplastik cerrahların bir kısmı bu konu beni aşar diyerek bu konuda daha uzman gördükleri göz doktorlarını önerdi en son görüştüğüm oküloplastik cerrahta sinir harabiyetine bağlı göz kapağımda bu sıkıntıları yaşadığımı bunların telafisinin zor olduğunu yapacağı ikinci ameliyatın şikayetlerimi bir nebze düzelteceğini bunun içinse en az bir yıl beklememi söyledi ameliyatı yapan doktorum da kesinlikle sorun yok dedi ve üç ayın sonunda bana BODYFORM DİSFORMİK BOZUKLUK tanısı koyarak beni her yerden engelleyip takip tedaviden çıkardığını söyledi belki bir belki daha fazla operasyon geçirmem gerekecek bu operasyonlar da hasarı düzeltmeyecek bir nebze şikayetlerimi azaltacak burada yaşadığım sıkıntıları yazdığımda alakalı alakasız bana cevap yazıp insanların aklını karıştırmayın karalamayın diyen üyeler şimdi de aynı şeyleri söyleyebilirler mi acaba yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim

Merhaba
Bahsettiğiniz doktorun ismini paylaşabilir mısınız benimle? Ben de ameliyat oldum memnun degilim ayni doktor mu merak ediyorum ayni muameleyi görür muyum kontrolde diye
Tesekkurler

Ben de devlet hastaneainde oldum göz kapagımı koterle yaktılar 2 ay olacak şiş hala
Özele gitmedim böyle oldu diyordum demek ki talihsizlik

Birçok göz kapağı estetiği yapan plastik cerrah Ve oküloplastik cerrahla görüştüm bir tanesi bile normal sıkıntı Yok demedi plastik cerrahların bir kısmı ben düzeltirim dedi bir kısmı düzeltmeye yanaşmadı oküloplastik cerrahların bir kısmı bu konu beni aşar diyerek bu konuda daha uzman gördükleri göz doktorlarını önerdi en son görüştüğüm oküloplastik cerrahta sinir harabiyetine bağlı göz kapağımda bu sıkıntıları yaşadığımı bunların telafisinin zor olduğunu yapacağı ikinci ameliyatın şikayetlerimi bir nebze düzelteceğini bunun içinse en az bir yıl beklememi söyledi ameliyatı yapan doktorum da kesinlikle sorun yok dedi ve üç ayın sonunda bana BODYFORM DİSFORMİK BOZUKLUK tanısı koyarak beni her yerden engelleyip takip tedaviden çıkardığını söyledi belki bir belki daha fazla operasyon geçirmem gerekecek bu operasyonlar da hasarı düzeltmeyecek bir nebze şikayetlerimi azaltacak burada yaşadığım sıkıntıları yazdığımda alakalı alakasız bana cevap yazıp insanların aklını karıştırmayın karalamayın diyen üyeler şimdi de aynı şeyleri söyleyebilirler mi acaba yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim
Haklısınız resim atılıyor mu burdan ben yeniyimde nasıl görünüyor acaba
Hemşireyim ben

Merhaba Ayşe Dolar Bilge oküplastik cerrahide on numara, bir çok revizyon ameliyat da gerçekleştirmiş bir doktordur. İnstagram hesabından sonuçları görebilirsiniz.

X