• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilllll

modellife

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
40
5
13
32
arkadaslar b ay adte bıttımınden 1 hafta sonra hafıf kan geldı 4 gundur bırsey yıyemıyorum bugun ıse karnımın ıcı acıyorr oksuremıyorum bıle boylebı durumla karsılasanız varmı

sanmıyorum hm mıdede hem kasıklarımda ve kalca kemıklerım agrıyor

arkadaslar b ay adte bıttımınden 1 hafta sonra hafıf kan geldı 4 gundur bırsey yıyemıyorum bugun ıse karnımın ıcı acıyorr oksuremıyorum bıle boylebı durumla karsılasanız varmı
adet donemınde yumurtan kistleşmiş olabılır elını ustune basttırıp bırden cektıgınde şiddetlı sancı oluyosa vakıt kaybetmeden doktora gıt canım gecmiş olsun

sabah ılk ısım doktora gıtmek olucakk hamıle olma gıbı bı ıhtımalım olmaz dımı spraıl taktırmıstım gınede hamıle kalma durumu olabılıyormus korktum bıraz

sabah ılk ısım doktora gıtmek olucakk hamıle olma gıbı bı ıhtımalım olmaz dımı spraıl taktırmıstım gınede hamıle kalma durumu olabılıyormus korktum bıraz
spıralmı aynısını bende yasamıstım canım spıralım kist yapmıstı enfeksıyona baglı bı kıst senın dedıgın gıbı öksuremıyodum yuruyemıyodum bıle acile gıtmıstım o an karnım aç olsa ustumu cıkarıp amelıyata alcaklardı ben kabul etmedım fakulteye gıttım spıralım alındı 1 hafta serum tedavısıyle kisti yok ettıler sakın oyle bişey olursa kabul etme yatışı yumurtalıgını alıyolar cunku fakulte yada arastırma hastanesı varsa ona gıt hamıle oldugunu sanmıyorum ama spıralın kaymış olabılır bundan sonra kalabılırsın vakıt kaybetmeden gıt baktır bı hayırlı haberlerle donersın inş önemsiz bişeydir

k. bkmyın ılıskı sırasında agrı cekıyormuydunuz acaba

uyku tutmuyor hyrlısıyla bı sorun olmadan hastaneden cıksaydım ınss

uyku tutmuyor hyrlısıyla bı sorun olmadan hastaneden cıksaydım ınss
inş canım korkma spıralden yada yumurtandan kaynaklıdır onuda serumla ılacla halledıyolar ama dedıgım gıbı kist felan cıkarsa ve amelıyat derlerse sakın yatma arastır oyle bazı doktorlar hemen kotu bişey sanıp amelıyata almaya calısıyolar

offf aynen ıns bı sorun cıkmazz karında fazla olmasada agrı bugun basladı 1 haftaya yakındır bırsy yıyemıyorum

offf aynen ıns bı sorun cıkmazz karında fazla olmasada agrı bugun basladı 1 haftaya yakındır bırsy yıyemıyorum
bende yasadım canım anlıyorum suankı hıssettıgını ben aşırı derecede kılo vermıstım ordan anlamıstım bı sorun oldugunu sonra gunum gelmeden tekrar adet olunca yıne bekledım kanama 10 gun boyunca gecmedı sancı eklendı o zaman gıttım acıle

kıst ın amelıyatsız veya ılacsız gecmesı ıcın fıln dogum ypmak fıln grekır mı

kıst ın amelıyatsız veya ılacsız gecmesı ıcın fıln dogum ypmak fıln grekır mı
yok canım benı dogum hastanesı acıl amelıyata alcaktı ben kabul etmedım ordan cıkınca fakulteye gıttım orda 1 hafta yattım serum tedavısıyle kisti kuruttular

bu bılgılerde cok tecrubesızım aklımda yuzlerce soru ısaretı sabah olsun ozele gıdıp ogrenmem gereklı

cok tesekkur ederımm bılgıler ıcın en azından daha kotu bırseyden cıkmasındanda korkuyordum mıde kanserı fıln offf aklıma kotu kotu seyler gelıorrr

Back