Acilllll

Fatmaerol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
100
2
68
34
İstanbul
Kızlar pazar günü betahcg yaptırdım 4.89 çıktı doktorum hamile degilsin Dedi ben bugün tekrar test yaptırdım 38.7 çıktı hamilesini dediler

Kızlar pazar günü betahcg yaptırdım 4.89 çıktı doktorum hamile degilsin Dedi ben bugün tekrar test yaptırdım 38.7 çıktı hamilesini dediler

canım hamilesin tebrikler ama çok yeni bi kaç günlük sanırım :) bundan sonra hergün 2 kat artarak devam etmesi lazım beta hcg nin

Evli mutlu ve pozitif çok teşekkür ederim ama işte öncesinde düşük yapınca insan korkuyor

seni çok iyi anlıyorum canım tam 2 ay önce kürtaj oldum bende. yine aynı sey olcak gibi hissediyosun biliyorum ama inşallah bu kez sağlıkla dünyaya getircez meleklerimizi. canını sıksan da sıkmasan da hersey olacağına varıyo,tadını cıkaralımm

Anlıyorum canım benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şu an 2. bebeğime hamileyim 7 aylık bi sorun yok çok şükür sende içini ferah tut hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Sagol canım işte insanın yimese korkuları oluyor doktorum önce hamile degilsin dedi bügünde hamilesini dedi sevinemedim bile

Evet canım hamilerim doktora gittim iki haftasonra kesemizi göreceğiz Allahım izin verirse inşallah bebeklerimizi sag saglim kucagımıza alırız

Evet Zeynep bende ölçtürdüm betahcg 299 cıktı ama kanamam var rahimde kanama yok dedi doktor yerleşme kanaması olabilir dedi progestan verdi düşük riski var diye ara ara kanamam oluyor korkuyorum cuma günü Allahım izin verirse kesemizi görücez dinlenmen gerek kalkma yat dedi

Hayırlı olsun.
Kanama için sıkma canını
Benim 4. aya girene kadar kanamam vardı.
Progestan iğne ile geçirdim o ilk 3 ayı
Hep yattım ayağa kalkmam yasaktı.
Ama 4. aya girdiğim gün birden kesildi kanamam
Doktorlar kanın nerden geldiğini bulamıyorlardı.
Bebek gayet sağlıklı, keyifliydi, ama kanamam durmuyordu.
Doktorum bazı insanlar 9 ay kanamalı yatıp sağlıklıda çocuk doğururlar merak etme inşallah seninkisi uzun sürmez demişti.
Çok şükür de uzun sürmedi ama o iğne yerlerim varya daha yeni yeni geciyor acısı

kızlar pazar günü betahcg yaptırdım 4.89 çıktı doktorum hamile degilsin dedi ben bugün tekrar test yaptırdım 38.7 çıktı hamilesini dediler

olablirsin de olmaya blirsinde inşallah hamilesindir canım 2 güde 2 ye katlıyor beta beklemeni öneririm inşallah istedigin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…