Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar pazar günü betahcg yaptırdım 4.89 çıktı doktorum hamile degilsin Dedi ben bugün tekrar test yaptırdım 38.7 çıktı hamilesini dediler
Kızlar pazar günü betahcg yaptırdım 4.89 çıktı doktorum hamile degilsin Dedi ben bugün tekrar test yaptırdım 38.7 çıktı hamilesini dediler
Refikim Nobel gün gecikti ve iki ay önce düşük yaptım çok korkuyorum
Reglim 15 gün gecikti
Evli mutlu ve pozitif çok teşekkür ederim ama işte öncesinde düşük yapınca insan korkuyor
bence hamilesin..ama kan değerini 3 ve 4 güne bir baktır yükselmesi lazım.daha çok küçük..ben ilk baktığımda 142 iydi 2 haftalık dediler. sonra yükseldi.inşlh hamilesindir.hayırlı olsun şimdiden
Evet Zeynep bende ölçtürdüm betahcg 299 cıktı ama kanamam var rahimde kanama yok dedi doktor yerleşme kanaması olabilir dedi progestan verdi düşük riski var diye ara ara kanamam oluyor korkuyorum cuma günü Allahım izin verirse kesemizi görücez dinlenmen gerek kalkma yat dedi
kızlar pazar günü betahcg yaptırdım 4.89 çıktı doktorum hamile degilsin dedi ben bugün tekrar test yaptırdım 38.7 çıktı hamilesini dediler