Benim sol tarafımda akşamları ağrı oluyo ama dayanılmıcak kadar değil belim de aynı şekilde ağrı var bazen sağ tarafa da vuruyor dediğin gibi bende tam 4 haftalık hamileyim senin betan kaç çıktı canım?Kızlar 4 haftalık hamileyim sol tarafımda çok şiddetli ağrılar kramplar oluyor çok nadir sağ tarafa vuruyor ve yumurtalıklarımın arka tarafında Douglas denilen bölgede sıvı birikmesi varmış dış gebelik olabilir dediler muayene etti şu an dış gebeliğe dair bir şey yok sağlıklı bir gebelik de olabilir dediler bu durumu yaşayan var mı çok acil cevap çok sesliyim
İkin günde bir yaptiriyom ilk 16.9 di sonra 93.28Benim sol tarafımda akşamları ağrı oluyo ama dayanılmıcak kadar değil belim de aynı şekilde ağrı var bazen sağ tarafa da vuruyor dediğin gibi bende tam 4 haftalık hamileyim senin betan kaç çıktı canım?
Anladım ben 9 şubatta test yaptım sadece 423 çıktı beta hcg birazdan tekrar test vericem inşallah bakalım ya herşeyin hayırlısı olsun ama senin artmış inşallah bi sıkıntı olmazİkin günde bir yaptiriyom ilk 16.9 di sonra 93.28
Şuan 215 betam
Ben bugün 4 CÜ haftaya girecem 3 bitecek sende hamilesin bana dua et lütfen.Anladım ben 9 şubatta test yaptım sadece 423 çıktı beta hcg birazdan tekrar test vericem inşallah bakalım ya herşeyin hayırlısı olsun ama senin artmış inşallah bi sıkıntı olmaz
İnşallah herşey yolunda gider stres yapmayalım herşey olacağına varır Allah büyüktürBen bugün 4 CÜ haftaya girecem 3 bitecek sende hamilesin bana dua et lütfen.
Canım ben bugün keseyi gördüm alttan muayeneyle Şuan herşey yolunda sende durum nedir görebildin mi keseyiKızlar 4 haftalık hamileyim sol tarafımda çok şiddetli ağrılar kramplar oluyor çok nadir sağ tarafa vuruyor ve yumurtalıklarımın arka tarafında Douglas denilen bölgede sıvı birikmesi varmış dış gebelik olabilir dediler muayene etti şu an dış gebeliğe dair bir şey yok sağlıklı bir gebelik de olabilir dediler bu durumu yaşayan var mı çok acil cevap çok sesliyim
Ben göremedim henüz çok erken beta 520Canım ben bugün keseyi gördüm alttan muayeneyle Şuan herşey yolunda sende durum nedir görebildin mi keseyi
Canım sen beta takibi yapıyo musun artışın nasıl?Ben göremedim henüz çok erken beta 520
4 CÜ hafta 1 ci gün bugün bana da çok dua et
Evet yapıyorum canım.cumartesi günü 215 di bugün 520 çıktı güzel gidiyorCanım sen beta takibi yapıyo musun artışın nasıl?
Evet yükselmiş devam et takip etmeye 1500 kere gelince alttan muayeneyle görürsün inşallah keseyiEvet yapıyorum canım.cumartesi günü 215 di bugün 520 çıktı güzel gidiyor
Doktor öyle bişey yok dedi banaAlltan muayene düşük riski oluştuyor diyorlar doğru mu
Sordun yani demi benide muayene ettilerde alttan niye oldun riskli demişlerdi hamileligime sevinip dinlenmem gerekirken strese bağladım biran önce keseyi görüp bebeğimin kalp atışını duymak istiyorum rahatlamak içinDoktor öyle bişey yok dedi bana
Evet sordum eğer riskli olsa böyle bi icat çıkmazdı dedi bizde yapmazdık zaten dediSordun yani demi benide muayene ettilerde alttan niye oldun riskli demişlerdi hamileligime sevinip dinlenmem gerekirken strese bağladım biran önce keseyi görüp bebeğimin kalp atışını duymak istiyorum rahatlamak için
Bide özel hastanede oldum yaniAlltan muayene düşük riski oluştuyor diyorlar doğru mu
Bence de yani Ben de ilk duyduğumda öyle bir riski olsa bunlar doktor bile bile neden bizi o riske atsınlar demiştim. Bu arada senin adına da çok sevindim sağlıkta kucağına almak da nasip olur inşallah keseyi görüp kalp atışını duymak da bana da nasip olur inşallah çok stresliEvet sordum eğer riskli olsa böyle bi icat çıkmazdı dedi bizde yapmazdık zaten dedi
Ben de özele gidiyorum canım sadece Beta takibini devlette yaptımBide özel hastanede oldum yani
Bende çok stresliydim normalde çarşamba günüydü randevum ama dayanamadım bugün özele gittim içimi rahatlattımBence de yani Ben de ilk duyduğumda öyle bir riski olsa bunlar doktor bile bile neden bizi o riske atsınlar demiştim. Bu arada senin adına da çok sevindim sağlıkta kucağına almak da nasip olur inşallah keseyi görüp kalp atışını duymak da bana da nasip olur inşallah çok stresli
İnan ki çok iyi yaptın kafan rahatsa zaten her şeyi normal sürdürüyorsun darısı bana artıkBende çok stresliydim normalde çarşamba günüydü randevum ama dayanamadım bugün özele gittim içimi rahatlattım