Acilllll beta hcg??????

bugün de testim negatif 😄 ben akışına bırakacağım sanırım.. böyle sürekli test yaptıkça insan gerçekten çok stres oluyor, başka birşey düşünemez oldum. yarın regl olmam gerekiyor, eğer gecikmem sürerse pazara kadar beklemeyi düşünüyorum. siz ne yaptınız
Yani erken olduğu için stres olduk en erken kan da da 14 gün sonra öğreniliyormuş döllenme olup üstünden 14 gün geçmeliymiş bence sabırsız bir şekilde beklemeliyiz🥹

Canım sonucun ne oldu kan verdin mi merak ettim
Merhaba bugün reglmn 3. Gün gecikmesi doktor reglden bir hafta gecikirse gel demişti cuma günü kan vereceğim şimdi versem çıkar mı ki acaba yükseliş olmuş mudur yani geçen hafta pazartesi vermiştim kan

Merhaba bugün reglmn 3. Gün gecikmesi doktor reglden bir hafta gecikirse gel demişti cuma günü kan vereceğim şimdi versem çıkar mı ki acaba yükseliş olmuş mudur yani geçen hafta pazartesi vermiştim kan
Canim kan beta olaylarini hiccc anlamadim ben o yüzden bir sey demeyeyim pozitifi hic göremedigim icin ne zaman yükselir kanda cikar bilmiyorum. Ama forumda gördügüme göre regli gecikmesinden 2-3 gün gün sonra degerler düsükte olsa kan testinde ögrenmisler

Kendi doktorum yumurtlama zamani iliskiye girildiyse ben onu takip ediyorum cünkü 10-12 gün sonra kanda cikar demisti. Senin 7 ekim yumurtlama zamanimiydi?

Kendi doktorum yumurtlama zamani iliskiye girildiyse ben onu takip ediyorum cünkü 10-12 gün sonra kanda cikar demisti. Senin 7 ekim yumurtlama zamanimiydi?
Benim 4 ,5 Ekim yumurtlama zamanı tahmini uygulamaya göre geçen ay iki kez Regl oldum bu ayda yumurtlama tarihindan iki gün önce ve iki gün sonra değerlendirdik 14 ekimde kan verdim beta 0.19 çıktı Regl geçsin öyle yel dedi doktor bir hafta geçsin dedi bende çarşamba veya cuma günü kan vermeyi düşünüyorum

Merhaba bugün kanamam oldu kan verdim ilk kan testin 0.19 bugün verdiğim 0.24 hamilelik yok Regl üstünden 3 gün geçmişti zaten🥹

X