Acilllll!! 32 Haftalık Gebeyim

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
Merhaba kızlar 32 haftalık gebeyim iki doktora birden gidiyorum ben.. Su sızma suphem var kesin değil.. Rahim ağzında çok az kısalma var kasılmalarım var kimisi ağrılı kimisi ağrısız duzensiz.. Gelelim soruya 1.ci doktorum sürekli alttan muayne ediyor beni açılma varmı diye 2.ci doktorumda buna karşı çıkıyor 38 haftadan önce alttan muaayne edilmez su kesesi patlar diyor 1.ci doktorumda yok öyle bir şey diyor ben hangisine inancam alttan muaaybe su kesesini patlatırmı nolur yardım edin Allah rızası için kafayı yemek üzereyim artık hangisine inancam ben.. :-( :-(

benım doktorumda altdan muayeneyı cok cok cok mecbur kalmadıkca cok gerekmedıkce ıstemez karsı cıkıyor
yıpratmak zorlamak ıyı bırsey degıl dıyor

Ya biraz mantıklı düşünmeye çalışıyorum elle su kesesi patlasa eşler her birleşmede de su kesesi patlar diye düşünüyorum ya inşallah yazan olur çok psiklojim bozuldu sinirimden ağlıyorum artık birini bırakcam ama hangisini

son 1 -1,5 ay zaten cınsel ılıskı yasaklanıyor dıye bılıyorum ama

bence sız bu ıkı doktordan baska bı doktora sorun
o nederse odur söz cogunluguna gore
burdan da bılgı verırsenız sevınırım bende merak ettım

ama benım mantıgıma yatan cınsel ılıskıde durum baska
rahat acılmada zorluk kasma kasılma yokta
muayenede baya sıkıntı ya
acık soylıyım ben yakınımda 2 kısıde doktor altdan muayene ettı dıye dusuk yapanı bılıyorum

Hadi ya bu iki doktordan başka güvenilir bir doktor tanımıyorum canım küçük yerde oturuyorum çunki ben inşallah burdanda yazarlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…