Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek düşerken adet sancısının 5-6 katı bi sancı oluyo ama kişiden kişiye de değişiyo, benim de oluyo bel ağrım biraz yürüyünce geçiyo.Yok adet sancısı gibi değilde ağır kaldırmış gibi..
canım ayağının altına yastık koy dinlen eğilip bukulerek is falan yapmiyosundur inşallahAnladım. İnş. Düşük ağrısı değildir. Teşekkür ederim. Bu arada sizin kaç.haftalık gebeliğiniz.. Aynı dönem mi.diye merak ettim
Çok da yatma öyle canım sende :) ama çok dikkatli ol ikizmis kuzucuklar maşallah. Annemin anlattığı kdr söylemek gerekirse ikiz gebelikler tek gebelikten daha Zor oluyormuş annemde ikiz doğurmus :)Yok yapmıyorum iş.. Uzanıyorum sürekli.. Acaba diyorum çok yatmaktan mı ağrıyor? Bir de ikiz benm gebeliğim ondan da olur mu acaba???
Yatmaktan olur ağrı canım, benim hafta sonları oluyo evde olduğumdan sanırım, hafta içi çalışıyorum olmuyo.Yok yapmıyorum iş.. Uzanıyorum sürekli.. Acaba diyorum çok yatmaktan mı ağrıyor? Bir de ikiz benm gebeliğim ondan da olur mu acaba???
Krem kullanıyor musunuz39+2 oldu kızım şu son 2 günde karnım acayip kasınır oldu daha sonra kızardı ve yanıyor suan oysaki hiç çatlagım yoktu tavsiyesi olan varmı ?
Bi vazelin deneyin derim öle duymuştum görümcem kullanmıştı baya iyi geldi diyoduHayır bebek yagı kullanıyrum krem hiç sürmedim
Korkma benim de ilk aylarda yataktan kalkamayacak derecede sırt ve bel ağrım oluyordu.Şimdi daha rahatımMerhaba hanımlar sizden acik.yardım istiyorum. 9 haftalık hamileyim 2 gündür bel ağrım var.geçmedi bi türlü.. İlk hamileliğim bu ağrı ile son bulmuştu. Ama onda lekelenmem vardı şimdi yok ama korkuyorum. Lütfen yardım edin sizinde oldumu böle ağrılarınız..