- 8 Ekim 2019
- 3.056
- 1.406
- Konu Sahibi Jonquil9394
Yaaaa gerçekten miiii kıyamaaaammmm bu aydan sonra görmek çooook daha güzel bence. Gerçek anlamda küçük bir bebeğe bakıyoruz çünkü 3d falan gösterdi mi peki doktor? Bizim de cumartesi günü randevumuz inşallahAa cidden mi valla ben uygulamadan baktım 31 aralık olarak gösteriyor tahmini doğum tarihini malesef var yani doktorların kolayına mı geliyor nedir çevremde normal doğum yapmış bir kişi var geri kalan herkes bi şekilde sezeryanla yönlendirildi, tabi acil durumlar hariç onda artık yapacak bir şey kalmıyor, ama genel olarak bahane şu çatı darlığı meselesi, ben en az iki doktora muayene olduktan sonra emin olmak istiyorum buna yaa ay çok heyecanlı ben daha sanki çok varmış gibi takılıyorum çocuğun iki zıbından başka bi şeyi yok
Ama bugün detaylı ultrasona girdik bizzz her şeyi çok sağlıklı çok şükür bi sorunumuz yok. Cinsiyeti de kesinleşti artık kesin erkek uzun uzun incelendi her yeri çok netti çok güzeldi yaa
Uygulamadan bana da 2 Ocak falan gösteriyor ama. Zaten tahmini hepsi. Bakalım ne zaman gelecekler
Normal doğuma teşvik eden bir doktora gidilmeli o zaman kesin. Ben de hiç istemem sebepsiz sezaryeni inşallah çooooook kolay normal doğumlar yaparız. Amin amin amin