- 27 Aralık 2012
- 1.983
- 440
-
- Konu Sahibi tenesemisir
Merhaba Hatunlar
2 yıldır lens kullanıcısıyım. 2 yıldır memnunum bir şikayetim olmadı ama bu sıralar çok mutsuzum lens konusunda
Purevision lens kullanıyorum
Lens takınca bir acı, bir yanma hissi oluyor gözlerimde
makyaj yapıyorum ama o gözlerimdeki rahatsızlık hissi beni gözümü kaşımaya zorluyor sonra tek gözümde kalem kalıyor öbüründe siliyor, delirmek üzereyim.
Akşamları ve hafta sonları lens kullanmam, hijyen kurallarına dikkat ederim. Sanırım sorun gözlerimde(
2 haftaya kadar yurtdışı tatile çıkıyorum. Lenslerimi çıkaramama ihtimalim var.
Bana lens önerebilir misiniz ? Sorun gözlerimde mi ??
yaklaşık 6 yıldır numaralı şeffaf lens kullanıyorum, çok şükür bi sıkıntı yaşamadım.
2 haftaa kadar yurtdışına çıkcaksan bence bu süreç içinde gözlerini dinlendirebilirsinn
ayrıca benim kullandığım lens;
ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS | ACUVUE® Kontakt Lensler
buradan inceleyebilirsinn
ya canım konu sahibi arkadaşın anlayışına sığınarak sormak istiyorum çünkü bende lenslerimde kayma sorunu yaşıyorum bu lenste kayma yada batma hissi olmuyormu ben çoğunda aynı sıkıntıyı yaşadımda..
ben de 6 yıldır lens kullanıyordumaynı seyler benım de basıma geldı yanma kuruma doktora gıttım bana en az 6 ay hıcbırtsekılde lens kullanmamamı soyledım goz cok zarar gormus o yuzden o tepkılerı vermıs ben de maalesef 3 aydır sevmeyerek gozluk kullanıyorum bır doktora gıtmelısın acılen.
yaklaşık 6 yıldır numaralı şeffaf lens kullanıyorum, çok şükür bi sıkıntı yaşamadım.
2 haftaa kadar yurtdışına çıkcaksan bence bu süreç içinde gözlerini dinlendirebilirsinn
ya canım konu sahibi arkadaşın anlayışına sığınarak sormak istiyorum çünkü bende lenslerimde kayma sorunu yaşıyorum bu lenste kayma yada batma hissi olmuyormu ben çoğunda aynı sıkıntıyı yaşadımda..
canım çok saol kaydettim linki :)
bizim buralarda çok pahalı lensler, internetten sipariş vereyim diyorum
bu konuda bir tecrüben var mı ?
netten hiç almadım, hiç bilmiyorumm
bilinen bi yerden görerek alma taraftarıyım benn
ama kendi sitesinden satış yapılıyosa güvenilirdir diye düşünüyorum
rica ederim ayrıcaa
bide madem taş olmak istiyosun cidden şu günlerde kullanma lensi..
dinlensin gözlerin, kanlanma devam ederse doktora git mutlaka.
çünkü mikrop kapmış olabilirisin..
bu tarz haberler nette mevcut, Allah korusun kötü sonuçlar doğurabiliyo
Bence alerji olabilir lens kullananların başına sık gelir, çapak falan varsa iltihap da olabilir.
Doktora danışarak bi göz damlası alıp kullanabilirsin.
Doktorun dediği sabah-akşam dalin şampuanla silmem. Disk pamuklara şampuanı döküp gözümüzü siliyoruz ama iç kalem çektiğimizz kısmı da dahil. İki göz için de ayrı pamuk kullanıyoruz. Biraz rahatlatır en azından.büyük ihtimalle iltihap
çapak olmuyor gözümde yıllardır, lensle alakalı bir durum mu bilmiyorum
Doktora gitmek istemiyorum, iltihap için yapılacak dogal bir öneriniz varsa duymak isterim. yeşil çay koymuştum bir gece mesela gözüme. ama sadece bir gecefaydası olmadı
canım lensin çapı ile ilgili bir problem bence seninkisi
bende kayma batma olmuyor mesela
ama şu ana deli gibi yanıyor
oturdugum yerde deliriyorum
bir de ankarada yaşıyorsan kızılayda görmüşsündür
kozmetik dükkanları sokaga solusyonları yıgıp satıyorlar
güneşe maruz kaldıgı için o solusyonlar kullanılmamalı
kapalı yerde muhafaza edlien solusyonları satın almalısın
Doktorun dediği sabah-akşam dalin şampuanla silmem. Disk pamuklara şampuanı döküp gözümüzü siliyoruz ama iç kalem çektiğimizz kısmı da dahil. İki göz için de ayrı pamuk kullanıyoruz. Biraz rahatlatır en azından.
Ben çok nadiren makyaj yaparım ama yine de alerji, iltihap oluyor maalesef. temizlenmiş gözümü dalinle siliyorum öyle bir kaşıntı veya çapak, batma hissettiğimde. Bir kaç gün içinde geçiyor. Bu yöntemi göz doktoru bir tanıdık da önermişti bunun yanında çaylı pamukla silmenin de iyi geleceğini söyledi ama ben onu tercih etmedimMakyajımı siliyorum her gece, daha doğrusu gözümü kaşırken makyaj falan kalmamış oluyor eve gittigimde
Dalin var evde, silsem mi acaba... Zararı olmaz inşallah...
Airoptiks ısmarladım bugün internetten
Gelsin kullanayım da son durumu bildiririm size
Ben çok nadiren makyaj yaparım ama yine de alerji, iltihap oluyor maalesef. temizlenmiş gözümü dalinle siliyorum öyle bir kaşıntı veya çapak, batma hissettiğimde. Bir kaç gün içinde geçiyor. Bu yöntemi göz doktoru bir tanıdık da önermişti bunun yanında çaylı pamukla silmenin de iyi geleceğini söyledi ama ben onu tercih etmedim