• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll yardımcı olursanız çok sevinirim

volkeppp93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
195
34
28
31
1 yıldır vajinismus hastasıyım bu hastalığı yaşayan arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ücretsiz tedavi olabileceğim yada uygun fiyatlı yerler var mı? Bu sorunu yaşayanlar çok iyi anlar beni bu zamana kadar maddiyatsızlıktan ve kendi kendine geçer ümidiyle tedavi olamadım ama artık tedavi olup kurtulmak istiyorum bu illetten yardımlarınızı bekliyorum..

Bence doktordan ziyade kendin yenmeye çalışabilirsin bende senin ile aynı durumda idim ve yendim cok şükür şuan cok iyiyim herkese nasip etsin Allah kitap aldık doktor doktor gezdik para döktük boş Can'ım boş

Bizde kitap aldık ama açıkcası kitapta bazı yasaklar var eşim o yasaklara uymuyor siz tam olarak nasıl yendiniz detaylı anlatırsanız çok sevinirim

Anlatırım tabi ki yeter ki bütün kadınlar kurtulsun bundan Yen'i başlık açıp anlatmayı denedim ama başaramadım .zeytin yağını hiç denediniz mi öncelikle onu sorayım

Parmak egzersizini yapmaya çalış ama şöyle ki zeytin yağına öncelikle işaret parmağını batır içine sok yavaş yavaş nefes alarak bir iki kez üst üste dene içerde gezdir sonra baktın başarıyorsun orta parmağını da aynı şekilde zeytin yağına batır çıkar onuda yavaş yavaş sonuna kadar sok sonra ikisini birlikte yapmayı dene ve aynı gece eşinin pe ..sini iyice yağla kendinin ki Zaten parmakla yaşlandı sonra sen altta o üstte olacak şekilde derin nefes alarak deneyin bir kaç kez deneyin olacak inşallah ben cok dua ediyorum Benimle paylaşan insana

Vallah Can'ım 5 yada 6 kez aynı şeyi denedik 6. Kezde artık tam içime alabiliyordum başını bile almaya razı iken hepsini alabildim cok şükür sizde yapın emin ol faydası var zeytin yağı zararlı diyene de inanma hiçbir zararını görmedin Zaten bir süre sonra bıraktım onuda vajina kuru diye kullandım bir ay oda geçti şükür yapabilirsin sen de inanıyorum

Bide şunu sorabilir miyim konu açamıyorum nasıl açabilirim acaba herkes bilsin sormak isteyen sorsun herkes kurtulsun bundan .hemşire olduğum halde bu hastalığa yakandım düşün ve hiçbir fikrim yoktu bu konuda doktor da gezdim ama şükür yağ çözdü

Ben uyusturucu krem ve spreyle yendim canim insaallah sanada faydasi olur cok sinir bozucu bi durum cunku :KK12:

İnşallah Can'ım dene herşey çözülür cok da dua et ve rahat ol zeytin yağı Allah'ın mucizesi diye bakiyorum

evet canım bu durumdan çok sıkıldım artık insan kendini eksik hissediyor markası ne kullandığın şeyin nasıl kullandın onu da anlatırsan sevinirim
Canim benim hic korkum.yoktu oncekikle onu belirtiyim hani vajinismus psikolojik bisey otomatikmen kendini sikarsin kasarsin falan bende ole bisye yoktu hatta ben kendim.diyodum esime hadi olsun bitsin qel deneyelim falan derken baktim ewleneli 3 hafta qecti hala olmuyo yapamiyourm...gittim eczaneye durumu.anlattim once anestol diye bi krem kullandim birazcik disina birazcik icine surudm 5 dakika bekledim denedik olmadi sonra sprey aldim o bayaqi bi etkiliymis ama onu kullanmadan once tekrar kremi surdum bilmiyorum artik oyuzdenmi oldu paikolojik olarak rahatladiqimdanmi.ne bi baktim ucu qirmis bile....sana tek ve en.onemli tavsiyem kesinlikle ve kesinlelikle kendini kasma ikinabildiqin kadar ikin ozaman kolayca oluyo mesela ben suan kendimi kasiyim ikinmayim.yine olmaz...aci yok bumuymus dedim hatta bitince :):) yavas yavas ilerle once ucu sonra yarisi tumu falan derken oluyo.merka etme kasma kendini yeter kayganlastiricininda cok.etkisi var :) umarim atlatirsin canim.

Canim benim hic korkum.yoktu oncekikle onu belirtiyim hani vajinismus psikolojik bisey otomatikmen kendini sikarsin kasarsin falan bende ole bisye yoktu hatta ben kendim.diyodum esime hadi olsun bitsin qel deneyelim falan derken baktim ewleneli 3 hafta qecti hala olmuyo yapamiyourm...gittim eczaneye durumu.anlattim once anestol diye bi krem kullandim birazcik disina birazcik icine surudm 5 dakika bekledim denedik olmadi sonra sprey aldim o bayaqi bi etkiliymis ama onu kullanmadan once tekrar kremi surdum bilmiyorum artik oyuzdenmi oldu paikolojik olarak rahatladiqimdanmi.ne bi baktim ucu qirmis bile....sana tek ve en.onemli tavsiyem kesinlikle ve kesinlelikle kendini kasma ikinabildiqin kadar ikin ozaman kolayca oluyo mesela ben suan kendimi kasiyim ikinmayim.yine olmaz...aci yok bumuymus dedim hatta bitince :):) yavas yavas ilerle once ucu sonra yarisi tumu falan derken oluyo.merka etme kasma kendini yeter kayganlastiricininda cok.etkisi var :) umarim atlatirsin canim.
İnş canım ama bnde korkuda var işte sende onlar olmadığı için kolay atlatmışsın bnde bi deniyim

Bu durumu neden yaşıyorum ki diye düşünüp kendimi yiyorum çoğu zaman ... Neden ben diye diye...

Vallah Can'ım 5 yada 6 kez aynı şeyi denedik 6. Kezde artık tam içime alabiliyordum başını bile almaya razı iken hepsini alabildim cok şükür sizde yapın emin ol faydası var zeytin yağı zararlı diyene de inanma hiçbir zararını görmedin Zaten bir süre sonra bıraktım onuda vajina kuru diye kullandım bir ay oda geçti şükür yapabilirsin sen de inanıyorum

Merhaba
Ben de 2 yıllık evliyim ve vajinismusum . 2 doktora( burda da isimleri geçen en iyilerine) ön görüşmeye gittim tanı koydular ancak yğksek ücretler bu işin ticari kaygılarla yapıldığını düşündürdüğü için tedavi olmamaya kendim yenmeye karar verdim. Bu sitede yazılanları okuyarak 1 ay önce 1 kere parmak denedim hemen ardından eşimle denedim zeytinyağı ve emla krem de kullandım. Oldu . Ama sorun şu ki gerçek anlamda bir birleşme değil bu. Yanma ve baskı hissi oluyor denerken ve girdikten sonra hareket edemiyoruz. Bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum o yüzden ilerleme de kaydedemedim
Yani olay sadece penisin girmesi değil o nedenle hala bu işi çözdüm diyemiyorum siz de bu evreden geçtiniz mi yoksa girdikten sonra bir sorun yaşamadınız mı merak ettim
Teşekkürler

Back