- 4 Mayıs 2020
- 26
- 5
- 36
- 34
- Konu Sahibi Zeynepzbm08
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin bozuk galiba canım kaç damla damlattın
Kurumasını bekle o leke kaybolursa var gibi duruyo böyle kalırsa test bozuk
Üzerinde yazdığı gibi 3 damlaTestin bozuk galiba canım kaç damla damlattın
O leke sonradan çıktı ilk yaptığımda yoktuKurumasını bekle o leke kaybolursa var gibi duruyo böyle kalırsa test bozuk
İkk yaptığımda çıktı bat ım 19 nisandı leke gördüm iki sonra da bu testBence var gibi hayırlısı olsun inşallah ilk 10 dk içinde dr gördün mü bekledikçe mi belirdi çizgi
O zaman test bozuk canm tekrarlaO leke sonradan çıktı ilk yaptığımda yoktu
Hamilesin cnm hayirli olsun
Hayırmı bilmem ama 2 yaşında kızım varHamilesin cnm hayirli olsun
Kizin kucukmus canim yaaa sen istemiyomudunHayırmı bilmem ama 2 yaşında kızım var![]()
Ayyy inşallah bozuktur Rabbim isteyen herkeze nasip etsinO zaman test bozuk canm tekrarla
olursada Allahın takdiri istem dışı oldu bizim için sürprizdiKizin kucukmus canim yaaa sen istemiyomudun
Himm anliyorum keske onlemini alsaydinolursada Allahın takdiri istem dışı oldu bizim için sürprizdi
Rahatsızlığım dan dolayı bütün önlem leri aldim sütte verince herşeyi kullanamıyorsunHimm anliyorum keske onlemini alsaydinneyse yine bebisin hosgelmis
![]()
Bence var hayirli olsun yicek ekmegi varsa gelir dunyaya hayirli saglikli evlatlar olsunHayırmı bilmem ama 2 yaşında kızım var![]()
Var benimde böyle çıktı gebelik çok yeni olunca böyle silik çıkıyor
DogrudurRahatsızlığım dan dolayı bütün önlem leri aldim sütte verince herşeyi kullanamıyorsun