Acillll Termos Çanta

sacmalamayin

Hüzün kovan kuşu gelmiş🕊
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
340
664
23
Arkadaşlar merhaba, bu piknik çantaları var ya termos çanta olarak geçiyor içi alüminyum folyo ve sünger kaplamalı dışı normal kumaş. Ben bu çantayı ilk kez kullanacağım 7-8 saat yolculukta içine biraz donmuş et koysam biraz da buzlu şişe ile desteklesem et bozulur mu sizce? Araştırdım internette ama bozulup bozulmayacağına dair pek net bişey bulamadım

bence bozulmaz, buza gömersin çantanın içinde.baktın buzlar su oldu ısınıyo arada markette benzinlikte bi yerde buz alırsınız poşette buzlar satılıyor ya.
buz hazırlarken buz+tuz karışımı yap buzun biraz daha soğukta donmasını sağlar, daha soğuk olur buz yani.

Ben kullanmadım ama ablam dediğiniz şekilde taşımıştı sıkıntı olmamıştı.
Teşekkür ederim olmaz diyen arkadaşlarım da var ama artık değiştirmek için vaktim de kalmadı yola çıkıyorum dediğiniz gibi arada kontrol de edicem artık inşallah bi sıkıntı çıkmaz ilk kez uzun yola et götürücem neyse ki miktarı çok fazla değil.

Plastik gibi olanlar daha iyi oluyordu aslında. Annem hep onla taşır. Ama bunlardan da ablam en az 6 saatlik yola kullandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…