- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeze selamlar
Cokk canım yaniyor ve ikilemdeyim 3 gecedir ne uyuyor,ne yiyebiliyorum ,disim felaket zonkluyor damak larim sisti, sabahi sabah ettim p.tesi sn leri saydim sabah 8 de dr,a gittik esimle,
20 lik dis apse yapmis antibiyotik verdi,augmenten 1 g lık ...c.tesi cekelim dedi BEN 28 HAFTALIK HAMİLE YİM kadin doğum dr,um izin veriyor
Bugun 3.gun ama agrim gecmedi henuz
Ben cokkkkkkkkkkkk korkuyorumm,ne yapicami bilmiyorum panik atagim var
Ben hic dis cektirmedim bu yasima kadar,
simdi bu durumda birde en arkadaki sag üst köşedeki dis
ilk dis cekimim olucak bide hep korkup erteledim,simdi çürümüş o dis
Sizce basabilirmiyim...?
Kolay olurmu..?
Yarida birakirmiyim...?
Bebegim zarar görurmu..?
20 lik diş,Cektiren varmi hamileyken ...?
Diş hekimi kolay kolay hamileyken diş cekmez bnm 4 tane 20lik dis ameliyatla alindi bi sorun yasamadim her biri 2 dikişliydi zalım disler benden habersiz icine büyümüşler gec fark ettim ki Allahtan kolay oldu zor olmadiHerkeze selamlar
Cokk canım yaniyor ve ikilemdeyim 3 gecedir ne uyuyor,ne yiyebiliyorum ,disim felaket zonkluyor damak larim sisti, sabahi sabah ettim p.tesi sn leri saydim sabah 8 de dr,a gittik esimle,
20 lik dis apse yapmis antibiyotik verdi,augmenten 1 g lık ...c.tesi cekelim dedi BEN 28 HAFTALIK HAMİLE YİM kadin doğum dr,um izin veriyor
Bugun 3.gun ama agrim gecmedi henuz
Ben cokkkkkkkkkkkk korkuyorumm,ne yapicami bilmiyorum panik atagim var
Ben hic dis cektirmedim bu yasima kadar,
simdi bu durumda birde en arkadaki sag üst köşedeki dis
ilk dis cekimim olucak bide hep korkup erteledim,simdi çürümüş o dis
Sizce basabilirmiyim...?
Kolay olurmu..?
Yarida birakirmiyim...?
Bebegim zarar görurmu..?
20 lik diş,Cektiren varmi hamileyken ...?
bende dis cektirmemiştim hic. dis ağrısı nedir bilmem. 20 lik disimin cikmasi icin yer olmasi lazim ama yer bulamiyordu. çektirdim.dikisli çekimdi benimki. o an birsey hissetmiyorsunuz emin olun.
geçmiş olsun dişçiyle de konu hamile olduğunu bakalım ne diyecek
Merhabalar geçmiş olsun öncelikle. Ablamda aynı durum vardı 3-4 gün boyunca herkese gitti devlette hiçbir şey yapmadılar fakat özel bir dişçi zorla kabul etti. Hemen muayene oldu. Bebeğe zarar gelmedi çok şükür. Yanlış yönlendirip sizi üzmek istemem ama özel doktorlar alıyor biraz zor da olsa...
ben hamileyken cektirmedim ama ayni anda altust yirmiliklerimi toptan cektirdim.
uyusturup cekmesi 3 dk surdu sadece ama sonrasinda temizligine dikkat etmeniz lazim ki enfeksiyon kapmasin.
benim doktor ne akla hizmetse dikis atmadan oylece birakti yariklari ve tabiki enfeksiyon kapti acik yara.
dikis kesin attirin ve agzinizin icini temiz tutun.
ilk 1-2 hafta sert puturlu gida yiyemezsiniz pek cektirdiginiz tarafla,ben corba icmistim bol bol.
gecmis olsun
11 haftalik hamileydim 20ligimi cektirdim
Ben 20lik disimi çektirmek için oturdum doktor baktı etti derken ay vazgeçtim dedim kacacaktim disimi uzattı bunu da götür bari dedi.. hiçbişey hissetmedim :) hiç korkma telaş vs yapma saniyelik bir iş..
Yaklasik 3 gun once kadar cektirdim ama hamile degilim :)
Yirmilik dis curumus cok korktum ,sonra bi baktim cerrahin elinde disim.
Guldum sonra kendime hic bisey hissetmedim
Diş hekimi kolay kolay hamileyken diş cekmez bnm 4 tane 20lik dis ameliyatla alindi bi sorun yasamadim her biri 2 dikişliydi zalım disler benden habersiz icine büyümüşler gec fark ettim ki Allahtan kolay oldu zor olmadi
Kuzenim hamileyken cektirmisti 20lik dis sorun olmadi
Canim hic korkma.Ben hamileyken degil ama gomulu olan yirmiligimi cektirmis biri olarak disarda gorunen bi dis cekiminin hiiic zor olmayacagini biliyorum.Aci hissetmeyeceksin orasi kesin.gecmis olsun
Bende çektirdim çürük sağ üst 20 lik dişimi hiç bişi olmadı.çürük yüzünden oluşan bakterilerin,ağrı yüzünden oluşan fiziksel ve ruhsal sitresin,kullanabileceğim ağrı kesicilerin daha fazla zarar verceğini düşündüm dr.umun onayınıda alarak çektirdim.zarar yarar ilişkisini düşün belki bu şekilde kararını verebilirsin.
Asıl çektirmezsen bebeğe zararlı. Sonuçta iltihap var vücudunda ve erken doğuma sebep olur. Çektir kurtul.