Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası acillll bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ebruya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
5
0
36
İstanbul
arkadaşlar tekrar ben ....
çekmeköyde oturuyorum 1,5 yaşındaki kızım için bakıcı abla arıyorum...
yarddımlarınızı bekliyorum....

arkadaşlar tekrar ben ....
çekmeköyde oturuyorum 1,5 yaşındaki kızım için bakıcı abla arıyorum...
yarddımlarınızı bekliyorum....

şu an şaşkınlıkla bu yazıyı okuyorum internetten nasıl bakıcı ararsın neler yaşandığını unuttun galiba önceliklerini iyi düşün

Biz daha önce komşu ,abla,teyze bundan ne anlıyoruz tanıdık demek güvenilir olmak deyildir

ben size katılmıyorum neden internetten bulunmasın..öyle kişiler aslında kendini kolaylıkla ele veriyor..ben iki işimide internetten buldum sadece 6 ay baktığım ikizler gece gizlice evimi arıyordu özlediği için..ben bide şunu düşünüyorum .küçük deyip geçmemek lazım..herşeyden önce bana göre bakıcının şivesi düzgün olmalı biraz kültürlü olmalı, yine bana göre anne olmalı,çok genç olmamalı .Bunlar tabii görünen kısmı ALLAH korkusu olmalı,vicdanlı olmalı görünmeyen kısmı .sorumluluk sahibi olmak için bu kriterler gerekli bunları söylüyorum çünkü gerçekten 44 yaşındayım ve tecrübe sahibiyim..Lütfen zaten bu kriterleri taşımıyorsa kişi yapmasın bu işi temizlik veye başka bir iş yapsın.Anneler sizde lütfen para vermişken herşey çıksın diye bakıcıya herşeyi yüklemeye çalışmayın.bakıcı ayrı temizlik ayrı:))) coştum birden kusura bakmayın 3 ay sonra bir babaanne adayından sevgiler...

sağolun azınıza yüreyinize sağlık her şeyi kisa ve öz ifade etmişsiniz teşekürler

mrb çekmeköyde oturuyorum .ilkokula giden iki oğlum var. sigara kullanmıyorum.sizin için uygunsa evimde bakmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…