How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Acillll bakarmısınz

Adettt oldum kizlar ne yapicam ben cizgiyi sizde goruyorsunuz az once gene yaptm braz silikti ikinci cizgi ne oluyor bisey diyin
Üzülme canım bende iki gündür yastayım kan testim 0.10 çıktı. Benim de üç gün üst üste silik çıktı testim arkadaşım da gördü. Hatta üçüncü gün daha netti. 2 farklı markanın. Aynı gün yaptırdım kan testini. :110:

Üzülme canım bende iki gündür yastayım kan testim 0.10 çıktı. Benim de üç gün üst üste silik çıktı testim arkadaşım da gördü. Hatta üçüncü gün daha netti. 2 farklı markanın. Aynı gün yaptırdım kan testini. :110:
Ay Allah korusun dis gebelik cok berbat bisey.
Ya ben anladm dra gittim alttan ultrason cekildi goremedi 4hafta 6gunlugum kan alindi 27cikti ve dr bana varsa dusuyodur kan degerlern dusuk dedi yada yeni hamilesndir dedi iki gun sonra kan verip degerleri karsilastracagz ya dis gebeysem bn smdi ???

Sonuc ne cnm kanda bn dra gittim 27 cikti ya yeni hamileymisim yada dusuyorms iki gun sonra bdaha bakilacak

Kızlar dr gittim ve sonuc var yada yok bende anladim anlayan varsa bi anlatin ya beynim bulandı

Ya ben anladm dra gittim alttan ultrason cekildi goremedi 4hafta 6gunlugum kan alindi 27cikti ve dr bana varsa dusuyodur kan degerlern dusuk dedi yada yeni hamilesndir dedi iki gun sonra kan verip degerleri karsilastracagz ya dis gebeysem bn smdi ???[/QUOTE surekli dis gebelikten bahsediyosun ya bi kendine gel dis gebeligin ne oldugunu biliyo musun? Onceliklde doktorun dedigi gibi degerin dusuk. Iki ihtimal var ya kimyasal gebelik yasayip dusuk yapiyosun ya da gec dollenme oldu ve yerlesme kanamasi yasiyosun. Eger 2 gun sonra deger 2 katina cikmazsa sen hamilesin ama dusuk yapiyosun demektir. Deger 2 katina cikarsa sen hamilesin demektir. Su an yapman gereken sadece yatip dinlenmek ve Allaha tevekkul etmek. Ya mübdı esmasini cekin esinle birlikte. Ayrica dis gebelik bildigim kadariyla 6. Haftada belli olur. 6. Haftada kese hala yoksa doktor dis gebelikten suphelenir ve genellikle dis gebelikte hamile kalmani saglayan tuplerden biri ya da ikisi alinir. Bu yuzden tup bebek yaptiranlar bile oluyo. Yani dis gebelik ciddk bisey direk olarak dis gebelik diye dusunme.

Hamileyken adet gorup bu degisik olayin icine girmek boyle bisey insanin aklina hersey geliyor ve malesef dusurdum hemde elime

Hamileyken adet gorup bu degisik olayin icine girmek boyle bisey insanin aklina hersey geliyor ve malesef dusurdum hemde elime
Yaa cok uzuldum ama hersey Allahtan. Ayni sey benimde basima geldi. Adet gunumde dusuk yaptim. Gecmis olsun. Lutfen kendini uzme. En azindam dıs gebelik gecirmemissin. Buna sevin. inan bana dis gebelik cok berbat bisey.

Yaa cok uzuldum ama hersey Allahtan. Ayni sey benimde basima geldi. Adet gunumde dusuk yaptim. Gecmis olsun. Lutfen kendini uzme. En azindam dıs gebelik gecirmemissin. Buna sevin. inan bana dis gebelik cok berbat bisey.
Saol cnm insallah obur ay hamile kalirim

Kimyasal düşük müydü sizin ? Bnm dr dedi korunmana gerek yok. Gidip istersen tekrar çalısabilirsin dedi.
Evet gebe oldugumu ogrendikten 1 gun sonra kanamam oldu. Bi doktor bana da korunmana gerek yok demisti. 3 ay sonra hamile kalmama ragmen dusuk yaptim. Benkm 3 dusugum var zaten.

Back