Acillll bakarmısınz

Gonlugzel

26/05/2019<3 <3
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
571
663
23
29
Kızlar sizce hamilemiyim boyle olup kalan varmı cok heycanlandım resim atamadım ya ikinci cizgi gozle gayet gorunuyo braz silik

Var canım gözün aydın banada dua eder misin inşallah bende hamileyimdir .rabbim Sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. ❤

İnsallah vardir canm insallah bu mutlulugu olmayan herkez yasasinin insallahhh
İnşallaaaaahhhhhhhhhh. Kesin hamilesin. İhmal etmeden hemen kontrole gitmelisin yarın ben gec gittiğim için düşük yapmıstm maalesef. İnşallah şimdi yıne hamileyimdir allahın izniyle :)

Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay tam olarak ne zaman adet olucağımı bilmiyodum ama tahmini 20. Gibi düşündüm. Cumartesi günü yoğun kanamam oldu normalde adetim yoğun olarak başlamaz birden bir pedi doldurucak kadar kan geldi. Ertesi günde kahverengi akıntı o kadar. Adetim 2 günde kesildi. Normalde 5 6 gün kadar sürer ve 10 günden fazladır bel ağrısı çekiyodum. Kanamam bitti hala daha bel ağrım devam ediyor. Arada da 1 2 damla sütlü kahve akıntım oluyor sabahtan beri yerleşme kanaması olabilir mi ? Test yaptım negatif çıktı. Erken mi test için acaba ? Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…