Kac dk kadr deniyorum en son kuculttum ole atıldı yaResim atmayı tekrar dene cnm
Kızlar sizce hamilemiyim boyle olup kalan varmı cok heycanlandım resim atamadım ya ikinci cizgi gozle gayet gorunuyo braz silik
Ayy gercekten dmi bir sorun yoktr vardır gebelik yani cok saskınm suanTebrikler gebesiniz :)
Evet var görünüyor. Kan testi yaptırınAyy gercekten dmi bir sorun yoktr vardır gebelik yani cok saskınm suan
İnsallah vardir canm insallah bu mutlulugu olmayan herkez yasasinin insallahhhVar canım gözün aydın banada dua eder misin inşallah bende hamileyimdir .rabbim Sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. ❤
İnşallaaaaahhhhhhhhhh. Kesin hamilesin. İhmal etmeden hemen kontrole gitmelisin yarın ben gec gittiğim için düşük yapmıstm maalesef. İnşallah şimdi yıne hamileyimdir allahın izniyle :)İnsallah vardir canm insallah bu mutlulugu olmayan herkez yasasinin insallahhh
İnsallah cnm test yapsana gnun geldyseİnşallaaaaahhhhhhhhhh. Kesin hamilesin. İhmal etmeden hemen kontrole gitmelisin yarın ben gec gittiğim için düşük yapmıstm maalesef. İnşallah şimdi yıne hamileyimdir allahın izniyle :)
Bn pcoluyum canım maalesef bayadır adet olamadım . Ama bu son zamanlar farklı belirtilerim var bakalım allahın inzi ile inşallah vardır. Ammmiiiinnnnİnsallah cnm test yapsana gnun geldyse
Canm bnm insallah vardırBn pcoluyum canım maalesef bayadır adet olamadım . Ama bu son zamanlar farklı belirtilerim var bakalım allahın inzi ile inşallah vardır. Ammmiiiinnnn
Canm bnm insallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?