Yalancı pozitif çıkardığını duydum o markanın ve bence 14 gün gecikmeye daha net bi pozitif görmek gerekirdiDays doctor gebelik testi yaptım daha önce hiç böyle çıkmamıştı regl 14 gün gecikti sizce hamilemiyim?????
Benimkide bu şekildeydi hamileydim insallah sizlerde hamilesinizdirDays doctor gebelik testi yaptım daha önce hiç böyle çıkmamıştı regl 14 gün gecikti sizce hamilemiyim?????
yaa çok sevindim aynı marka gebelik testi miydi peki?Benimkide bu şekildeydi hamileydim insallah sizlerde hamilesinizdir
Bence de en doğrusu o inşallah vardırHiç gecikmem olmazdı ama 2 aydır çocuk düşünüyorum ilk defa bu ay geciktim daha önce hiç yaşamamıştım böyle bir şey yarın gidip kan vereyim o zaman
Yalancı pozitif veriyor bu markaDays doctor gebelik testi yaptım daha önce hiç böyle çıkmamıştı regl 14 gün gecikti sizce hamilemiyim?????
Umarım hamileyimdir belirtilerimde çok var bide bu kadar süre adet olmamam şüphelendirdi kan verince size de haber vereceğim…Yalancı pozitif veriyor bu marka
Mesela 3 gün önce test yaptım pozitif çıktı bugün regli oldum :) bu sabah ta yaptım 4 farklı test 2 pozitif biri bu marka 2 negatiferken gebelik testlerinin çoğu ( Predictor hariç) yalancı pozitif veriyor. En güzeli kaset testler. Tabi bunu söylüyorum da böyle olacak diye bir kural yok bu benim düşüncem. Kan verirseniz doğru sonucu alırsınzız bizlere de haber verin. Umarım bebeğiniz sizinledir.
Days doctor gebelik testi yaptım daha önce hiç böyle çıkmamıştı regl 14 gün gecikti sizce hamilemiyim?????
Baya net bence yaptirEki Görüntüle 3511296 Aarkadaşlar bunu da sabah yaprtım kan vermeye gitmeden önce yapmak istedim sizcee iki testinde yalan söyleme imkanı var mı çok değişik hissediyorum yardımcı olurmusunuz???
Kan sonucum çıktı pozitifmiş Rabbim isteyen herkese nasip etsinYalancı pozitif veriyor bu marka
Mesela 3 gün önce test yaptım pozitif çıktı bugün regli oldum :) bu sabah ta yaptım 4 farklı test 2 pozitif biri bu marka 2 negatiferken gebelik testlerinin çoğu ( Predictor hariç) yalancı pozitif veriyor. En güzeli kaset testler. Tabi bunu söylüyorum da böyle olacak diye bir kural yok bu benim düşüncem. Kan verirseniz doğru sonucu alırsınzız bizlere de haber verin. Umarım bebeğiniz sizinledir.
Beta hcg değeriniz kaç çıktı acabaKan sonucum çıktı pozitifmiş Rabbim isteyen herkese nasip etsin
36.8 geç döllenme olabilir dediler iki gün sonra tekrar kan vericem ama şuan pozitif olması bile beni çok mutlu etti inşAllah sağlıklı gebeliktirBeta hcg değeriniz kaç çıktı acaba
Sizin beta kaç çıktı acaba cevap verirseniz çok sevinirimBence de en doğrusu o inşallah vardır
Son adet tarihiniz neydi . Çok sevindim adınıza . Bende beklemedeyim bu sabah bir gölge gördüm ama ancak cumartesi kan verebileceğim bekliyorum36.8 geç döllenme olabilir dediler iki gün sonra tekrar kan vericem ama şuan pozitif olması bile beni çok mutlu etti inşAllah sağlıklı gebeliktir
Son adet tarihiniz neydi . Çok sevindim adınıza . Bende beklemedeyim bu sabah bir gölge gördüm ama ancak cumartesi kan verebileceğim bekliyorum
36.8 geç döllenme olabilir dediler iki gün sonra tekrar kan vericem ama şuan pozitif olması bile beni çok mutlu etti inşAllah sağlıklı gebeliktir
20 ekimdi canımm umarımmm sende hamilesindirrrrSon adet tarihiniz neydi . Çok sevindim adınıza . Bende beklemedeyim bu sabah bir gölge gördüm ama ancak cumartesi kan verebileceğim bekliyorum