Acillll bakabilirmisiniz

sdsakl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
11
7
Days doctor gebelik testi yaptım daha önce hiç böyle çıkmamıştı regl 14 gün gecikti sizce hamilemiyim?????

Eklentiler

• IMG_9901.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 109
Daha önce reglim hiç gecikmedi açıkcası 4 gün önce yine test yapmıştım negatifti bugün yeniden yapayım dedim sonuç böyle şuan daha pembe oldu ama endişeliyim sevinmek istemiyorum bu test yanlış diyolar days doctorla öğrenen var mı hamileliğini ??

Hiç gecikmem olmazdı ama 2 aydır çocuk düşünüyorum ilk defa bu ay geciktim daha önce hiç yaşamamıştım böyle bir şey yarın gidip kan vereyim o zaman

Days doctor gebelik testi yaptım daha önce hiç böyle çıkmamıştı regl 14 gün gecikti sizce hamilemiyim?????
Yalancı pozitif veriyor bu marka
Mesela 3 gün önce test yaptım pozitif çıktı bugün regli oldum :) bu sabah ta yaptım 4 farklı test 2 pozitif biri bu marka 2 negatif erken gebelik testlerinin çoğu ( Predictor hariç) yalancı pozitif veriyor. En güzeli kaset testler. Tabi bunu söylüyorum da böyle olacak diye bir kural yok bu benim düşüncem. Kan verirseniz doğru sonucu alırsınzız bizlere de haber verin. Umarım bebeğiniz sizinledir.

Umarım hamileyimdir belirtilerimde çok var bide bu kadar süre adet olmamam şüphelendirdi kan verince size de haber vereceğim…

Kan sonucum çıktı pozitifmiş Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben de dün bu markanın testinden yaptım aynı şekilde çıkmıştı bugün sabah kan vermeye gittim 3 4 gibi regl oldum sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle bebişinizi kucağınıza alırsınız

Eklentiler

• IMG_5328.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…