• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilll yrdımm tiroid hastaları

Starstyle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
336
135
103
44
merhaba 8+6 haftalık gebeyim tsh ım 22 çıktı doktor çok kötü dedi ekskliği zihinsel engel yapıyor çocuğun zarar görüp görmemesi için değer en çok kaç olmalı bilen birisi var mı çok korkuyorumm sürekli istifra ettiğim için ilaç emilmemiş napıcam ben

merhaba 8+6 haftalık gebeyim tsh ım 22 çıktı doktor çok kötü dedi ekskliği zihinsel engel yapıyor çocuğun zarar görüp görmemesi için değer en çok kaç olmalı bilen birisi var mı çok korkuyorumm sürekli istifra ettiğim için ilaç emilmemiş napıcam ben
Böyle durumlarda iyot verilir benim yakınımda da böyleydi bebeği sağlıkla doğdu iyot ilacı kullandı ben de yemekleri falan yaparken iyotlu tuz kullanmaya dikkat ediyorum. Dr gidin eğer şiddetli bulantiniz varsa hem bulantı ilacı hem de iyot kullanırsınız gecikmeyin

bende tiroid hastasıyım. ilaç kullanmıyor muydun normalde? benim tiroidimde hamile kalmadan önce 7lerdeydi. sonra doktorum 0(sıfır)a düşürdü. Levitron adlı bi ilaç var 100 mg vermişti. 15 gün kullandım. benim tiroidlerim yavaş calısıyo ama. neyse sonra 75liğe devam ettim. halada öyle. şu an hamileyim değerim 2 . doktor 2,5 ve üstü bizim için tehlikeli demişti .

ve ilacı kullanmaya devam ediyorum. hamilelikte tiroidi yükseltiyo. ilk 3 ay malesefki bebek tiroidi kendi üretemediği için anneden alıyormuş. o yüzden çok dikkatli ol canım. dahiliye yada baska iyi bir doktora git. çünkü benimde çok yüksekti. doktor bana 15 günlük bir şok yaptı ve değerimi düşürdü. belki senin içinde öyle birşey uygulanabilir

Levotiron kullanacaksınız mecburen. Gerekirse bi bulantı ilacıyla alacaksınız. Doktor ne önerdi?

bide bak ben geceleri ve sabaha karşı çok uyanırım tuvalete girmek için. sabaha karşı uyandıgım zaman ilacımı içip geri uyuyorum. böyle bi yöntem deneyebilirsin. kahvaltıdan yarım saat önce içilmesi gerektiğini varsayarak konusuyorum. çoğu tiroid ilacı böyle. bence bu yöntemi dene. kalkmıyorsan tuvalete eğer sabaha karşı alarmını kur 5-6 gibi iç ve geri yat

Allah yardımçın olsun üzülme dua et 8 hafta 200000 bu civarda olması lazım

kızlar hepinize tek tek teşekkürler cevap için evet 100 lük levotiron kullanıyordum ama çok kustuğum için emilmemiş büyük şhtimal bugünüm zehir oldu dr 150 ye çıkardı dozu ama mesele kusmadan durabilmek resmen ağzımdan burnumdan geliyor bir saat sonra allahım yardımcım olsun çok korkuyorum hepinizden de allah razı olsun

kızlar hepinize tek tek teşekkürler cevap için evet 100 lük levotiron kullanıyordum ama çok kustuğum için emilmemiş büyük şhtimal bugünüm zehir oldu dr 150 ye çıkardı dozu ama mesele kusmadan durabilmek resmen ağzımdan burnumdan geliyor bir saat sonra allahım yardımcım olsun çok korkuyorum hepinizden de allah razı olsun
bence dediğim gibi sabaha karşı içip yatmayı dene canım belki bi çare olur bu

Benimde tiroid yavaş çalışıyor.9 çıktı sonuçlarda.lütfen bu konuda iyi bir doktor önerebilirmisiniz

bende tiroid hastasıyım. ilaç kullanmıyor muydun normalde? benim tiroidimde hamile kalmadan önce 7lerdeydi. sonra doktorum 0(sıfır)a düşürdü. Levitron adlı bi ilaç var 100 mg vermişti. 15 gün kullandım. benim tiroidlerim yavaş calısıyo ama. neyse sonra 75liğe devam ettim. halada öyle. şu an hamileyim değerim 2 . doktor 2,5 ve üstü bizim için tehlikeli demişti .
merhaba ben de haşimato hipotiroid hastasıyım tüp bebekle hamile kaldım 4. haftadayım henüz, daha 10 gün önce yaptığım tahlilde 1,17 iken, pozitifi aldığım gün 5,22ye fırlamış anlamıyorum.. sizin de öyle mi oldu?

merhaba ben de haşimato hipotiroid hastasıyım tüp bebekle hamile kaldım 4. haftadayım henüz, daha 10 gün önce yaptığım tahlilde 1,17 iken, pozitifi aldığım gün 5,22ye fırlamış anlamıyorum.. sizin de öyle mi oldu?
ilacımı dozunu yükseltir doktorun bir sıkıntı olmaz

evet canım hamile kalınca bi anda yükseldi doktorunla görüş, ilacının dpzunu değiştirir büyük ihtimalle

Back