• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar acilll yardimmm

dersimli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
35
1
36
İstanbul
merhabalar......basliktada belirttigim gibi durumum cok acil ...2-3 yildir suren siddetli agrilarim var..once dirseklerimde agri basladi....bulasik yikarken dahi zorlaniyorum....zamanla agrilar vucuduma yayildi ve disim agrimaya baslayinca bundan kaynaklandigini dusunerek kanal tedavisi yaptirdim......agri gecmedi....yapan doktor defalarca film cekti sorun yok diste dedi...baska dis doktorlarina gosterdim sorun yok dediler.....surekli bas mide eklemlerimde gogsumde gezen ve asiri ates yapan bir agri....kbb a gittim sunizit filmi ceekildi temiz; norolojiye gittim film cekildi temiz....artik dayanamadim yaptirdigim disi saglam demelerine ragmen cektirdim....hala ayni durumdayim....agri resmen geziyor ve kimseyi inandiramiyorum.....agrinin siddetli olduugu zamanlarda burnumda kan pihtilari oluyo.......yalvariyoorum yardim edin nereye kime gitmeliyim.....not: hamile olma ihtimalim var ...bu agrilarin ve atesin zararindan korkuyorum...tesekkurler

merhabalar......basliktada belirttigim gibi durumum cok acil ...2-3 yildir suren siddetli agrilarim var..once dirseklerimde agri basladi....bulasik yikarken dahi zorlaniyorum....zamanla agrilar vucuduma yayildi ve disim agrimaya baslayinca bundan kaynaklandigini dusunerek kanal tedavisi yaptirdim......agri gecmedi....yapan doktor defalarca film cekti sorun yok diste dedi...baska dis doktorlarina gosterdim sorun yok dediler.....surekli bas mide eklemlerimde gogsumde gezen ve asiri ates yapan bir agri....kbb a gittim sunizit filmi ceekildi temiz; norolojiye gittim film cekildi temiz....artik dayanamadim yaptirdigim disi saglam demelerine ragmen cektirdim....hala ayni durumdayim....agri resmen geziyor ve kimseyi inandiramiyorum.....agrinin siddetli olduugu zamanlarda burnumda kan pihtilari oluyo.......yalvariyoorum yardim edin nereye kime gitmeliyim.....not: hamile olma ihtimalim var ...bu agrilarin ve atesin zararindan korkuyorum...tesekkurler

romatoloji bölümüne gittinmi arkadaşım belki iltihaplı romatizma vardır.
yada fizik tedavi

belkide psikolojiktir hafif sakinleştirici vicudunu rahatlatır.

bence önce hamile olup olmadığını öğren sonra başka branşlarada git artık deniceksin belki birisi bulur hastalığının sebebini
çok geçmiş olsun.

canım bende romotoid atrit var ilk olarak dirsekte başlamıştı sonra bılereklerımde sonrada tüm ekleemlerim agrımaya başladı bende ilk başta bır çok dr gittim sonunda ra hastası oldumu ögrendim bencede bir an önce romotolojiye git bir kaç test ile anlaşılır elimle bardagı bıle kaldıramıyordum o derece agrışlarım oluyordun

canım bende romotoid atrit var ilk olarak dirsekte başlamıştı sonra bılereklerımde sonrada tüm ekleemlerim agrımaya başladı bende ilk başta bır çok dr gittim sonunda ra hastası oldumu ögrendim bencede bir an önce romotolojiye git bir kaç test ile anlaşılır elimle bardagı bıle kaldıramıyordum o derece agrışlarım oluyordun

cok gecmis olsun......ben bu cumartesi doktora gidicem insallah caresi olan birseydir....bazen gece uykudan uydiran agrilarim oluyor.....cektirdigim disimin yerinde baslayan once basa sonra eklemlere yayilan ve gezen bir agri...sende romatizma oldugu ortaya cikmis...peki nasil tedavi uygulandi ...simdi nasilsin....

arkadaslar doktora gittim ve romatizma testi yapildi...sonuclar temiz cikti.....doktor sadece agri kesici yazdi.......gunde en fazla uc tane aldim.....doktora bana neden agri kesici kullanmadigimi sordu....bende fazla ilacin iyi olmadigini ve zamanla aliskanlik haline gelicegini soyledim.....yanlis yaptigimi ve agrinin yerlesmesine sebep oldugumu soyledi.....ilaclar bitti ve ben hala ayni durumdayim....cildirmak uzereyim.....bu agri basladigi zaman birkac gun suruyor :-(((

Back