• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yardımmm!

Subuoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
150
27
98
34
Kızlar oğlum 28 aylık bezini çıkardım ama bezi çıkarmamı istemiyor üzerine yapıyor sürekli ve bundan rahatsız da olmuyor lazımlığa oturmak istemiyor. Aslında hazır gördüğüm için bezi çıkardım ama çocukta hiç istek yok ne yapmalıyım sizce. Bazıları diyor ki zorlama istediği zaman bezi çıkar diye ama ya hiçbir zaman çıkarmak istemezse. Napıyım kararsız kaldım. Sabredip beklemeli miyim yoksa bezi tekrar takmalı mıyım çocuk üzerini ıslatıyor umrunda değil bu çocuk alışır mı

İyi ki acil yazdık yok mu bi Allah on kulu herşeye cvp yazıyorsunuz bize gelince yok
acil bir konu mu sizce? bir pazar günü sabah 10'da kadınlar kulübüne girip tüm basliklari ve konuları kontrol edip buraya da cevap yazmak zorunda mi herkes?

Ben bu işlerden anlamam da çocuk hazır değil sanki.

Bunun nesi acil? Bir ay önce de aynı konuyu açmışsınız zaten. Bence sizin için henüz erken. Bezi çıkarmak bile istemiyormuş. Bizimki 32 aylık, bazı belirtiler var ama tam hazır olduğunu düşünmediğim için teşebbüs etmiyorum.

Back