• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yardim kızlar lutfennnn

Merve mete

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
54
19
3
31
Ocak 25 adet gördüm Şubat ayında adet görmedim Şubat ayı içerisinde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 4 gün boyunca bunu tekrarladım yine aynı sonuç ama kan tahlili verdiğim zaman hiçbir şey görünmedi Şu an yaşadığın yer merkezi uzak olduğu için iyi bir hastaneye gidemiyorum dün adet oldum Yarın hastaneye gidip hormon testi yaptıracağım ovulasyon testi yapmak istiyorum ama gününü nasıl ayarlayacağım yardım edin kızlar lütfen

Adetin bittikten sonra hergün aynı saate yapılıyo eger koyu cizgi cıkarsa 24 saatte yumurtluyosun ama bnm tavsiyem o testle ugrasacagına düzenli olarak adetten sonra iki güne bir yani gün aşırı ilişki yaşa en etkili yol bence

Adetin bittikten sonra hergün aynı saate yapılıyo eger koyu cizgi cıkarsa 24 saatte yumurtluyosun ama bnm tavsiyem o testle ugrasacagına düzenli olarak adetten sonra iki güne bir yani gün aşırı ilişki yaşa en etkili yol bence

Adetin bittikten sonra hergün aynı saate yapılıyo eger koyu cizgi cıkarsa 24 saatte yumurtluyosun ama bnm tavsiyem o testle ugrasacagına düzenli olarak adetten sonra iki güne bir yani gün aşırı ilişki yaşa en etkili yol bence[
öyle yaptık olmuyor ki iste

Ovülasyon testide aynı hesap canm bn ugrasma diye dedm bnmde 8 ay ugrastktan sonra oldu sabırlı olmaya calıs stres yapma ilişkiden hemen snra kalkma bacaklarını havaya kaldır yarım saat kadar öyle dur

Çok sağol canım yapicam şuan klomen kullandm. Bitti Kasiklarim da belimde ağrı olmaya basladi

Back