Yutmazsam artar mı sizceO ilacın 2 li 4 lü ve 8 li si var. Doktorunuz sizin için uygun dozu ayarlamıştır zaten. Kullanın.hamilelik için yirminin altına düşmeli değer
Bilemiyorum ya yan etkisi de çok fazlaymış galibaValla benim de 25 henüz doktora görünmedim ama size verdiğine göre kullanın bence
Arkadaşlar merhaba geçen haftalarda özel hastenede hormon testi verdim adetimin 3. Günüydü prolaktin hormonum 33 çıktı bugün tekrar kontrole gittim (adet bitince gel demişti) 29 çıktı , normal değeri max 28 miş. Bana dostinex verdi yarım yarim yut diye ben de değer çok yüksek olmadığı için ka
anca vücud kendine gelir bnm 26 iken bişey vermedi doktor 2 adet bekle demişti kaçıncı adetin düşer bnceArkadaşlar merhaba geçen haftalarda özel hastenede hormon testi verdim adetimin 3. Günüydü prolaktin hormonum 33 çıktı bugün tekrar kontrole gittim (adet bitince gel demişti) 29 çıktı , normal değeri max 28 miş. Bana dostinex verdi yarım yarim yut diye ben de değer çok yüksek olmadığı için kararsız kaldım ne dersiniz
Yaaa bana hemen verdi hem yüksek değil dedi hem verdianca vücud kendine gelir bnm 26 iken bişey vermedi doktor 2 adet bekle demişti kaçıncı adetin düşer bnce
Kaçıncı adetin buYaaa bana hemen verdi hem yüksek değil dedi hem verdiyani sen de yutma mi diyorsun
26 adetimin son günüydü tekrar kan ver düşüyorsa içmene gerek yok bnceYaaa bana hemen verdi hem yüksek değil dedi hem verdiyani sen de yutma mi diyorsun
Nasıl kaçıncı anlayamadım kusura bakmaKaçıncı adetin bu
Hihi düştü geçen cmt 3. Günüydü 33 tü bugün 29 çıktı26 adetimin son günüydü tekrar kan ver düşüyorsa içmene gerek yok bnce
Bnm düşükten sonra prolaktin yüksek çıkmıştı senin normalde oluyorsa hormonlardan fln bilemem o zmn cnm doktorunu dinleNasıl kaçıncı anlayamadım kusura bakma
Bu bizim 2.ay denememizdi düşüğün için üzüldümBnm düşükten sonra prolaktin yüksek çıkmıştı senin normalde oluyorsa hormonlardan fln bilemem o zmn cnm doktorunu dinle
Evt prospektüs ve internette yazan yorumları okuyunca çok korkmuştum ben de :) her bünyede farklı tabi bende biraz baş ağrısı ve hafif uyku yapmıştı sadeceYutmazsam artar mı sizce
Anladım canım ben halen kararsız kararsız düşünüyorum başım ağrıdı inan ki düşünmektenEvt prospektüs ve internette yazan yorumları okuyunca çok korkmuştum ben de :) her bünyede farklı tabi bende biraz baş ağrısı ve hafif uyku yapmıştı sadece
Ama değerin çok üst değil haklısın ben 55 iken kullanmıştım ilacı. Başka bir doktora danış istersen durumu.Anladım canım ben halen kararsız kararsız düşünüyorum başım ağrıdı inan ki düşünmekten
Aynen ben de sormayı düşünüyorum teşekkür ederim bu arada tavsiyen içinAma değerin çok üst değil haklısın ben 55 iken kullanmıştım ilacı. Başka bir doktora danış istersen durumu.
Pıhtılaşman fln varmı yokmu test yaptır BN geç yaptırdım maalesef 2 kaybın var şimdi söylüyorum herkese kan veriyısun 15 gün sonra çıkıyor sonuçBu bizim 2.ay denememizdi düşüğün için üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?