• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yardım ekrana yapıştım bekliyorum

buket_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
35
0
86
39
Ankara
---------------------------------------------------------------------------

öncelikle herkese merhabalar.Sorunum şu ki inşallah bana yardımcı olursunuz.Yeni evliyim temmuzdan beri.Ama cinsellikle ilgili sorunum var eşim çok zevk almasına ve orgazm olmasına rağmen ben vajina içinden hiç zevk almıyorum ve orgazm olamıyorum ne yapmalıyım eşim bana gerçekten çok güzel yaklaşıyor ve severek evlendik.Bunu kimseye soramıyorum 23 yaşındayım lütfen bana ayrıntılı bilgi verir msiniz.Kimseyle konuşamıyorum ve çok mutsuzum...Teşekkürler

kimseden cevap gelmeyine dedim acaba konu görünmüyo mu diye tekrar açtım konuyu teşekkürler...

kimseden cevap gelmeyine dedim acaba konu görünmüyo mu diye tekrar açtım konuyu teşekkürler...
görünüyo cnm,kabak gibi görünüyü, aslında soruyu haydar dümene sorsan sana çok daha iyi yardımcı olurdu sanıyorum.......

görünüyo cnm,kabak gibi görünüyü, aslında soruyu haydar dümene sorsan sana çok daha iyi yardımcı olurdu sanıyorum.......

bu sekilde dalga gecmeye gerek yok,
arkadas bi sorununu paylasmis sadece...

her sorun icin h.dumene basvursaydik, bu forum bu site olmazdi ...

Ee be güzelim yaşaya yaşaya öğrencen öbürünede yorum yazmıştım ben
acelen ne zamanla anlarsınn :olmaz:
olmadı bi uzmana git biz burdan senin zevk almana nasıl yardımcı olalım :mymeka:

galiba arkadaş evli bayanların fikirlerini almak istiyor yani kendisini genelle kıyaslıyacak sanırım sorunla ilgili...

benim nacizane fikrim bu fisfisfis

bu sekilde dalga gecmeye gerek yok,
arkadas bi sorununu paylasmis sadece...

her sorun icin h.dumene basvursaydik, bu forum bu site olmazdi ...
amacım seninle polemiğe girmek değil, bir öncekinde zaten gereken cevaplar verilmiş,hatta sende birşeyler yazmışsın,konunun 2 kere açılması bana manidar geldi,bu konuyla ilgili sorular ve cevaplar zaten formda yeteri kadar mevcut.....

acaba hangi kısımda mevcut ya da kaçıncı sayfa ben çok aradım ama bulamadım bu arada aydınlattığınız için teşekkürler ben haydar dümene değil ve evli ablalarıma sordum bunda bi sorun göremiyorum herkes sağolsunelinden geleni yaptı siz nie tepkilisiniz anlamış değilim ben bu forumda yeniyim ve istediğim gibi konu açarım bu benim sorunum sizin değil...

canım bıraz zaman ver olmadı uzman yardımı alırsın
daha yenı evlısın bıseylerı yenı yasıyosun sanırım
kasma kendını

arkadaşlara da saygı duyuyorum sorunum bu olduğu için paylaştım demek ki forumu amacı dışında kullanan da oluyo neyse teşekkürler....

amacım seninle polemiğe girmek değil, bir öncekinde zaten gereken cevaplar verilmiş,hatta sende birşeyler yazmışsın,konunun 2 kere açılması bana manidar geldi,bu konuyla ilgili sorular ve cevaplar zaten formda yeteri kadar mevcut.....

yeni oldugu icin bilememis, yanlislikla acmis ..
ben hic istemem polemik yaratmak..........

http://www.kadinlarkulubu.com/cinsellik-18/21665-orgazm-hakk305nda-her351ey.html

burdan okuyabilirsin yada bu bölümdeki dieğr topikleri okuyabilirsin, yeni üye olan biri direk bu konuyu sorunca arkadaşlar şüpheleniyor haliyle

aslinda korkmaya gerek yok; bu konu sorulsa da; biz de edebiyle ustu kapali cevaplar veriyoruz ve ne demek istedigimiz anlasiliyor; kimseye fantazi malzemesi olacak seyler anlatmiyoruz ki..

sunu da dusunun belki boyle bir derdi vardi ve sirf bunu sormak icin uye oldu..
cunku bu ancak boyle internet ortaminda sorulabilecek bisey, oyle gidip de anneye teyzeye ese dosta sorulmaz...

Back