Acilll yardım edin lütfen

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
26
Kızlar bi anda sıkışık idrarla uyandım çok afedersiniz idrarı ağrılı yaptım bittikten sonra kalktığımda hala sıkışık gibiydim tekrardan yapıyım dedim pembe renkte kan aktı ve hem vajinada hem alt kasığımda ağrı oldu 15 dakika sonra tekrar idrara gittiğimde yine aynı şekilde ağrılı oldu ve ardından adet gibi kanama oldu bu defa kırmızıua döndü adetim biteli 1 hafta okdu şuan çok korkuyorum virüs nedeniyle gidemiyorum bu durumu yaşayan varsa lütfen cevap yazsın korkuyorum ağrım hala var ve hala sıkışık gibiyim

Vallahi dün aynı şeyi yaşadım ,dün diziyi merakla izlerken idrarımı tuttum sonra lavaboya gittim çok az bi kahverengi gibi kan vardı günlük pedimde . Kasığımda ağrıyınca adet olcam sandım takılmadım . Dün akşamda yine aynı şekil biraz lekelenme gibi kan gördüm hatta peçeteyle silerken kahverengi gibi akıntı geldi yine aynı şekil adet olcam sandım ama bugün bişey yok ama sende durum farklı canım bende kesildi bugün yok . Bi doktora görün istersen

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir, bence hastaneye gidin, bizde gidiyoruz hastaneye dikkat ettiğiniz sürece bir şey olmaz

Çok geçmiş olsun ya benimki akıntı değil afedersin bilidiğin idrar yerine kan boşalıyo çok sancılı ağır enfeksiyon dediler

Aynen canım dayanamadım gittim ağır enfeksiyon geçirdiğimi söylediler teşekkür ederim
Tahmin etmiştim çünkü bende yaşadım ama bu kadar ağır değildi, insandan insana değişiyor. Arkadaşım kan kusmuştu İdrar yolu enfeksiyonunda, Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun ya benimki akıntı değil afedersin bilidiğin idrar yerine kan boşalıyo çok sancılı ağır enfeksiyon dediler
Benim ki geçici bişeydi idrara sıkıştığım için oldu ilk defa başıma böyle bişey geldi . Çok geçmiş olsun size

Enfeksiyon.. valla acıkçasın korkup hastaneye gitmiyorsunuz ama bu virüs evden çıktığınız heryerde var.. Tedbirinizi alın ve gidin.. Sağlık önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…