S semm53 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2014 145 9 9 Şubat 2015 Konu Sahibi semm53 #1 Dun sacimi garnier 11.1 ekstra acik gumus sarisina boyadim bildiğiniz dore cig bi sarimsi bisey oldu (sacimda kumral doğal rengim) nasil kurtulurum kullu oldugu halde dorelik yapti
Dun sacimi garnier 11.1 ekstra acik gumus sarisina boyadim bildiğiniz dore cig bi sarimsi bisey oldu (sacimda kumral doğal rengim) nasil kurtulurum kullu oldugu halde dorelik yapti
HerzLich o artık matematikçi Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2010 153 30 32 10 Şubat 2015 Konu Sahibi semm53 #2 zaten 1 boyamada tam oturmaz birkaç kez yıka o turunculuk gider sonra 1 daha boyarsın canım
S semm53 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2014 145 9 11 Şubat 2015 Konu Sahibi semm53 #3 HerzLich .!.: zaten 1 boyamada tam oturmaz birkaç kez yıka o turunculuk gider sonra 1 daha boyarsın canım Genişletmek için tıkla... Benim anlamadigim kullu renk nasıl oluyorda dorelik yapıyor?
HerzLich .!.: zaten 1 boyamada tam oturmaz birkaç kez yıka o turunculuk gider sonra 1 daha boyarsın canım Genişletmek için tıkla... Benim anlamadigim kullu renk nasıl oluyorda dorelik yapıyor?
HerzLich o artık matematikçi Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2010 153 30 32 11 Şubat 2015 Konu Sahibi semm53 #4 semm53 .!.: Benim anlamadigim kullu renk nasıl oluyorda dorelik yapıyor? Genişletmek için tıkla... saçların kumralmış çok da açık değilse 11.1 deki açıcı saçını turunculaştırır canım o küllünün gri tonu verebilmesi için saçın daha açık olmalıydı
semm53 .!.: Benim anlamadigim kullu renk nasıl oluyorda dorelik yapıyor? Genişletmek için tıkla... saçların kumralmış çok da açık değilse 11.1 deki açıcı saçını turunculaştırır canım o küllünün gri tonu verebilmesi için saçın daha açık olmalıydı
S semm53 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2014 145 9 11 Şubat 2015 Konu Sahibi semm53 #5 HerzLich .!.: saçların kumralmış çok da açık değilse 11.1 deki açıcı saçını turunculaştırır canım o küllünün gri tonu verebilmesi için saçın daha açık olmalıydı Genişletmek için tıkla... orta kumraldi ama neyse artik yikadikca duzelir rengi umarim
HerzLich .!.: saçların kumralmış çok da açık değilse 11.1 deki açıcı saçını turunculaştırır canım o küllünün gri tonu verebilmesi için saçın daha açık olmalıydı Genişletmek için tıkla... orta kumraldi ama neyse artik yikadikca duzelir rengi umarim
HerzLich o artık matematikçi Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2010 153 30 32 11 Şubat 2015 Konu Sahibi semm53 #6 semm53 .!.: orta kumraldi ama neyse artik yikadikca duzelir rengi umarim Genişletmek için tıkla... eğer kötüyse küllü boyayla cila yap canım turunculuğu gider biraz olsun
semm53 .!.: orta kumraldi ama neyse artik yikadikca duzelir rengi umarim Genişletmek için tıkla... eğer kötüyse küllü boyayla cila yap canım turunculuğu gider biraz olsun