Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wilkinson pomad kullanin. Cok zahmetli ve rahatsiz edici bir surec bu kremi kullanmak ama inanin sonuclari cok iyi. Biz ailecek wilkinson pomad olmasaydi ne yapardik bilmiyorum, 2 ay sonunda simdi yavas yavas gectigini soyleyebilirim sanirim.Merhaba,
Acil uyuz hastalığıyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz..?
Cok tsk ederim. Size de gecmis olsun o sabunlardan bende kullandim gecirmiyo aksine daha cok kasindirdi. iki kucuk cocugum da var onlardan bana da gecti ben wilkinson pomad la atlatmistim ama cocuklara kullanamiyorum onu o yuzden tekrar bulasti bi karisim yaptirdik kizimda alerji yapti kullanamadim kwelleda kullaniyoruz ama hic bir etkisi yok Allahim bu hastalikla kim ugrasiyosa sifa versin cok zormus gercektenGeçmiş olsun bizde eşimle uyuz olduk yaklaşık 2 ay oldu hala geçmedi ne kalmason kullandık özel karışım verdi cildiye doktoru yine bir işe yaramadı en son kükürt ve katran sabunu kullanıyoruz ama halen daha geçmedi katlanılır gibi değil çıldırtıcı bi hastalık Allah şifa versin
Evt kullandim memnun kaldim ama cocuklarda kullanilmiyomus o yuzden kisir dongudeyiz surekli birbirimize geciriyoruz sanirim hep birlikte tedavi uygulamama ragmen gecmiyo..Wilkinson pomad kullanin. Cok zahmetli ve rahatsiz edici bir surec bu kremi kullanmak ama inanin sonuclari cok iyi. Biz ailecek wilkinson pomad olmasaydi ne yapardik bilmiyorum, 2 ay sonunda simdi yavas yavas gectigini soyleyebilirim sanirim.
MrbMerhaba bende aynı şekilde uyuz olmuş gibi hergun kaşınıyordum en iyi çözüm bebek yagi duştan sonra sür tüm vücuduna 1 hafta boyunca tekrarla inan bisi kalmıyor
Vala çok kötüydüm artık ağlıyordum kaşına kaşına heryerimi kaşımaktan kaniyodu halende izleri var doğum yaptığımdan ve virüsten dolayı hastaneye gitmedim kremler losyonlar hiç birseye yaramadı duştan sonra duştan sonra dalın bebek yağını tüm vücuduma sürdüm çok şükür allahim dedim tekrarladım 1 hafta boyunca. kaşınıyodu ama direniyodum çok şükür geçti dene derim ama yinede sen bilirsinMrb
Keske yazdiginiz gibi olsa ama uyuz teshisi koyulduysa ilaç tedavisi olmadan malesef bu hastalik gecmiyor.
Merhaba, tesekkur ederim.merhaba, çok geçmiş olsun, iyileştiniz mi acaba? Sizin kaşıntılarınız hangi bölgelerde idi daha çok
evet varmış bende yeni öğrendim, göbeğim nokta nokta yaralarla doluMerhaba, tesekkur ederim.
Malesef gecmedi yogunlukla kollarda ama tum vucutta var
Umarim sizde de yoktur.?
birde canm saç diplerimde kaşınıyor psikolojik mi bilemedimMerhaba, tesekkur ederim.
Malesef gecmedi yogunlukla kollarda ama tum vucutta var
Umarim sizde de yoktur.?
Sana da gecmis olsun.. psikolojik olabilir musait zamanimda bi kür vermisti doktorum onu yazicam kizimda alerji yapti ama belki birilerinin isine yarar sende bi bakarsin. Umarim bir an evvel atlatiriz cekilicek dert degilbirde canm saç diplerimde kaşınıyor psikolojik mi bilemedim