- 30 Ağustos 2014
- 425
- 89
- 38
- 33
- Konu Sahibi uzman estetisyen
Hanimlar ev botu ariyorum ayagim 36. Ve orjinal zippo cakmak. Ve sac kurutma makinesi uygn fiyata olursa sevinirim.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bronz allık vardı kullanmadığım. Kutulara bakmam lazım bulursam eklerim :)Hanimlar yandan fermuarli dericeket siyah olmasi tercihim bot ariyorum asker postali tarzi topuksuz az topuklu da olabilir ama dolgu topuk tercihim. Bronz allik terecottaolabilir. Simdilik bu kadar![]()
Tamam canim marka nedir bir de uygun fiyat lutfen.Bende bronz allık vardı kullanmadığım. Kutulara bakmam lazım bulursam eklerim :)
Canim cok saol ne.kadara aldinBende yok ama Trendyol u bu ara sıkı sıkı takip edin erken kış fırsatları diye bir çok butik açılıyor ben hakiki deri bambi postal aldım çook uygun fiyata :)
Hem de pepsi falan bir çok indirim kuponu geçiyor baya indirim oluyor tavsıye ederım.
120 TL ye düşmüştü. 10 TL pepsi indirimi, 12 TL genç indirimi 15 TLde 100 TL üzeri indirim , 6.99 TL de kargo indirimiyle birlikte 82 TLye geldiC
Canim cok saol ne.kadara aldin
inssss canimm takip edicem120 TL ye düşmüştü. 10 TL pepsi indirimi, 12 TL genç indirimi 15 TLde 100 TL üzeri indirim , 6.99 TL de kargo indirimiyle birlikte 82 TLye geldi
Aynı bot şu an sezonda 169 TL ye yükselmiş. Trendyolu takip edin sadece bambi değil derimod hotic falan da indirim yapiyor. Umarim bulursunuz :)
bnde bu var ama siyah değil 65 TLHanimlar yandan fermuarli dericeket siyah olmasi tercihim bot ariyorum asker postali tarzi topuksuz az topuklu da olabilir ama dolgu topuk tercihim. Bronz allik terecottaolabilir. Simdilik bu kadar![]()
asker postalı tarzında demıssı nama yıne de eklıyeyım dedım rsmın sagında olanbot 38 numara belkı ısıne yarar dıye yıne de gonderdımTamam canim marka nedir bir de uygun fiyat lutfen.
Saol canim hem ayagim 36 hemde tarzim degil.asker postalı tarzında demıssı nama yıne de eklıyeyım dedım rsmın sagında olanbot 38 numara belkı ısıne yarar dıye yıne de gonderdım
Tatlim beden nedir bir de indirim en son ne olur?bnde bu var ama siyah değil 65 TL
Tatlim beden nedir bir de indirim en son ne olur?
Tamam canims beden cnm son fiyat çünkü hiç kullanılmadı etiketiyle duruyor