ACILLL SAC KURUTMA MAKINESI ARIYORUM UYGUN FIYATA

uzman estetisyen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
425
89
38
33
Hanimlar ev botu ariyorum ayagim 36. Ve orjinal zippo cakmak. Ve sac kurutma makinesi uygn fiyata olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Bende yok ama Trendyol u bu ara sıkı sıkı takip edin erken kış fırsatları diye bir çok butik açılıyor ben hakiki deri bambi postal aldım çook uygun fiyata :)
Hem de pepsi falan bir çok indirim kuponu geçiyor baya indirim oluyor tavsıye ederım.

C
Bende yok ama Trendyol u bu ara sıkı sıkı takip edin erken kış fırsatları diye bir çok butik açılıyor ben hakiki deri bambi postal aldım çook uygun fiyata :)
Hem de pepsi falan bir çok indirim kuponu geçiyor baya indirim oluyor tavsıye ederım.
Canim cok saol ne.kadara aldin

C

Canim cok saol ne.kadara aldin
120 TL ye düşmüştü. 10 TL pepsi indirimi, 12 TL genç indirimi 15 TLde 100 TL üzeri indirim , 6.99 TL de kargo indirimiyle birlikte 82 TLye geldi :D
Aynı bot şu an sezonda 169 TL ye yükselmiş. Trendyolu takip edin sadece bambi değil derimod hotic falan da indirim yapiyor. Umarim bulursunuz :)

120 TL ye düşmüştü. 10 TL pepsi indirimi, 12 TL genç indirimi 15 TLde 100 TL üzeri indirim , 6.99 TL de kargo indirimiyle birlikte 82 TLye geldi :D
Aynı bot şu an sezonda 169 TL ye yükselmiş. Trendyolu takip edin sadece bambi değil derimod hotic falan da indirim yapiyor. Umarim bulursunuz :)
inssss canimm takip edicem:KK45:

Hanimlar yandan fermuarli dericeket siyah olmasi tercihim bot ariyorum asker postali tarzi topuksuz az topuklu da olabilir ama dolgu topuk tercihim. Bronz allik terecottaolabilir. Simdilik bu kadar:p
bnde bu var ama siyah değil 65 TL

Eklentiler

• L_20142-4K2072Z8-BGJ_A.jpg
    L_20142-4K2072Z8-BGJ_A.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 79
Back