canım bayram diye insanlar girip çıkıyo bende dahilama söylediğin fiyat çok uygun modelleri nasıldır görseydik en azından
gerçi vazgeçmişsin ama ...bernardodaki modellerde çok güzel canlı gördüm kullanışlı geldiler ama 1850 ye o kadar şey alıcaksın bernardoda o fiyata sadece yemek takımı alıcaksın
bernardoya ıkı katı para vermeye degermi yılda kaç kere misafirin gelecek de kullanacaksın birde böyle düşün
hahah dogru ama cok takkıntılı bır ınsanım sımdı bu bernardonun modelını begendım ya o olcak ılla...
ama bernardo hıc kullanmadım o yuzden kalıtesınde acaba ıyı mı dıye dusunuyorum
bence ilk sundugun oneri daha iyi gibi geldi:) arkadaslarda demis bernardodan 1 takim alacagin paraya hem yemek takimi hem catal kasik hatta uzerine tencere seti bile alabilirsin. hepimiz ilk once bernardoya gidip bir takim begendik sonrasinda senin gibi ikilemde kaldik. bazilarimiz bernardo aldi bazilarimiz baska markalar. bulasik makinasinda yikadiginda silinecegi/solacagi icin mumkun oldugunca az desenli ve zamanla severek kullanacagin bir takim almani oneriyorum. misal ucgen corba kaseleri birkac yil sonra cazip gelmeyebilir. kendimden ornek vereyim, mumkun oldugunca sade sadece tabaklarin kenarinda tek serit gumus cizgileri olan bir takim aldim kutahya porselenden yanina da jumbo 8100 catal kasik takimi. Simdiden gule gule kullan :)
bir tavsiye daha sakın kare alma bulaşık makınasında yıkanırken kenarları cabuk kırılıyor dızerken dıkkatlı olmalısın sadece tabakları atıp yıkaman gerekır korkmazın a8007 bianca modelını cok begenıyorum kız kardesıme ondan aldım korkmazın urunlerı cok kalıtelı celık tencerelerını yıllarca kullandı annem
canım bence kesinlikle korkmazı al ben çok beğendim setleri tencere takımı zaten benim istediğimden yemek takımınıda çok beğendim çatal kaşık takımınıda senin yerinde olsam sade düz modellere bakardım nakit mi bu konuştuğun fiyat benim çok hoşuma gitti valla bende böyle bişey yapıp kurtulabilirim bu olaydan
kredı kartına 30 aya boluyorlar bende kararsızım ıste zaten cıcek boceklı fazla sevmıyorum sık ve sade olsun ıstıyorum :)
ben üçgen olanın sadesini aldım:)
karar senin iki yemek takımı da güzelmiş:)
nasıl ucgen olanın sadesi??? ve kulllandın mı kullanıslımı:)
bernardodan 2 tanesini hakkıdaki fikrimizi sormamış mısın,yanlış mı anladım?
takımların teki kare teki üçgen değil mi?
ben üçgenden aldım gayet güzel şık kullanış derken neticede makine atacaksın yıkamak için,bence görüntüsü çok şık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?