ACİLLL Özşanalda Korkmaz Çeyiz Seti hakkında Yardım

simge24

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
29
0
16
İzmir
Merhaba arkadaslar
bu ılk mesajım.herkesi tek tek takip ediyorum kısmet bugune nasip oldu.
Şimdi şirinyerdeki özşanaldan geliyorum .Uzun zamandır misafir yemek takımı arıyorum.

Korkmaz Çeyiz Setinde:
12 kişilik kare yemek takımı
Çatal bıçak takımı
Çelik tencere takımı ( benım tencerem korkmazdan olduğundan dolayı 600 tl herhangı başka bir ürün alabilcem.)
Çelik tencere yerine 300 lıra degerınde Kahvaltı takımı
300 lıra degerınde bardak takımı alabılcem.
Hediye olarak:
3'lü seramik tencere tava takımı
Kütahya porselen 24 parça günlük yemek takımı (düz model)

Benim sorum ise su kullanan varmı porselenını catal bıcak setını .bırde toplamda hepsi 1850 TL
fiyat uygun mudur????

yardımınızı beklıyorum

merhaba arkadaslar
61 kişi okumuş fakat bir kişi bile hala yazmadı.ben de zaten şuan bundan vazgeçip bernardoya yöneldim .İki takım beğendim sizce hangisini almayalıyım.Bunları alıp kullannan var mı?????

Bernardo 12 kişilik yemek takımları:

Eki Görüntüle 776299

lütfen bana da cevap verın artık

canım bayram diye insanlar girip çıkıyo bende dahil ama söylediğin fiyat çok uygun modelleri nasıldır görseydik en azından
gerçi vazgeçmişsin ama ...bernardodaki modellerde çok güzel canlı gördüm kullanışlı geldiler ama 1850 ye o kadar şey alıcaksın bernardoda o fiyata sadece yemek takımı alıcaksın

bernardoya ıkı katı para vermeye degermi yılda kaç kere misafirin gelecek de kullanacaksın birde böyle düşün

sana orda magazada cektıgım resımlerı yukluyorum takımlar bunlardı.

bernardoya ıkı katı para vermeye degermi yılda kaç kere misafirin gelecek de kullanacaksın birde böyle düşün

hahah dogru ama cok takkıntılı bır ınsanım sımdı bu bernardonun modelını begendım ya o olcak ılla...
ama bernardo hıc kullanmadım o yuzden kalıtesınde acaba ıyı mı dıye dusunuyorum

bence ilk sundugun oneri daha iyi gibi geldi:) arkadaslarda demis bernardodan 1 takim alacagin paraya hem yemek takimi hem catal kasik hatta uzerine tencere seti bile alabilirsin. hepimiz ilk once bernardoya gidip bir takim begendik sonrasinda senin gibi ikilemde kaldik. bazilarimiz bernardo aldi bazilarimiz baska markalar. bulasik makinasinda yikadiginda silinecegi/solacagi icin mumkun oldugunca az desenli ve zamanla severek kullanacagin bir takim almani oneriyorum. misal ucgen corba kaseleri birkac yil sonra cazip gelmeyebilir. kendimden ornek vereyim, mumkun oldugunca sade sadece tabaklarin kenarinda tek serit gumus cizgileri olan bir takim aldim kutahya porselenden yanina da jumbo 8100 catal kasik takimi. Simdiden gule gule kullan :)

hahah dogru ama cok takkıntılı bır ınsanım sımdı bu bernardonun modelını begendım ya o olcak ılla...
ama bernardo hıc kullanmadım o yuzden kalıtesınde acaba ıyı mı dıye dusunuyorum

kütahya seramik ve güral dışındakilerin hepsi madde in prc yani çin malı bernardonun adı var kırılınca tabak gitti takım bekle ki parça teymin edecekler hiç gerek yok bence ben karacadan kampaya ile almıştım 5 yıl önce senede kaç kere kullanıcam sanki yeterde artar biler

tencerelerımı daha once ınternetten korkmazdan aldıgım ıcın onu 600 tl sayıp yerıne baska seyler al dedıler bende alınabılcek
bende kahvaltı takımı ve bardak takımı alırım dıye dusundum onların resımlerı de bunlar ama katalogtan korkmazn sıtesınden begenebılırmısımde baska model:

bir tavsiye daha sakın kare alma bulaşık makınasında yıkanırken kenarları cabuk kırılıyor dızerken dıkkatlı olmalısın sadece tabakları atıp yıkaman gerekır korkmazın a8007 bianca modelını cok begenıyorum kız kardesıme ondan aldım korkmazın urunlerı cok kalıtelı celık tencerelerını yıllarca kullandı annem

bak bunu hıc dusunmemıstım dogru kırılma ıhtımalı daha cok duz kullanmaya alıştım çunku ben..

korkmazın tencere setımide çok beğenerek gittigidiyordan aldım 400TL

korkmazın kampanyası gayet uygun bu fıyata bernardodan sadece yemek takımı alabılırsın

ben yerınde olsam ılk secenegı degerlendırırım tamam gorunus onemlı ama bı tarafta bı set dıger tarafta sadece o fıyata denk yemek takımı..... anne kayın valıde gelıcegı zaman yada bıkac kısı onlar ıcın cıkarılacak mısafır takımı .....valla ben mısafır takımı almadım bıle annemın takımı vardı güraldan 2 3 kez kullanmıstır belkı hep begenırdım istiyom ben onu dıye sonunda aldımda annemden ......evımde de annecıgımden bısey olsun ıstedım beraber kullandıgımız bıseyler olsun ....annemler cok ısrar ettı dil döktü alalım dıye ama ikna edemedıler benı ne gerek var mıs gıbı takım nıye gıdıp 1000 lıra verıyımkı ha paramda var rabbıme sukur ama bazı markaların asırı ve gereksız pahalı hallerı benı alısverısten sogutuyo bılsemkı solmayacak parasına degecek amenna bütcene uyan içine sinen kullanırken mutlu olacagın kullanıslı ne varsa al arkadasım keske deme de bu arada bende tenceremden rendeme herseyımı korkmazdan aldım guvendıgım bır marka

canım bence kesinlikle korkmazı al ben çok beğendim setleri tencere takımı zaten benim istediğimden yemek takımınıda çok beğendim çatal kaşık takımınıda senin yerinde olsam sade düz modellere bakardım nakit mi bu konuştuğun fiyat benim çok hoşuma gitti valla bende böyle bişey yapıp kurtulabilirim bu olaydan

kredı kartına 30 aya boluyorlar bende kararsızım ıste zaten cıcek boceklı fazla sevmıyorum sık ve sade olsun ıstıyorum :)

kredı kartına 30 aya boluyorlar bende kararsızım ıste zaten cıcek boceklı fazla sevmıyorum sık ve sade olsun ıstıyorum :)

bence düşünmemelisin onu hallettiğinde ıvır zıvırlarını alabiliceksin ben onları düşünmekten sıkıldım valla ama son karar senin tabiki iyice düşün öyle karar ver

ben üçgen olanın sadesini aldım:)

karar senin iki yemek takımı da güzelmiş:)

nasıl ucgen olanın sadesi??? ve kulllandın mı kullanıslımı:)

bernardodan 2 tanesini hakkıdaki fikrimizi sormamış mısın,yanlış mı anladım?

takımların teki kare teki üçgen değil mi?

ben üçgenden aldım gayet güzel şık kullanış derken neticede makine atacaksın yıkamak için,bence görüntüsü çok şık....

sımdı yenıden buna dondum:)
Bernardo 1.olanı almak istiyorum 1,699 TL'den 200TL bayram ındırımı olucak.
ÇAtal bıçak takımı da hediyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…