Saç Rengi ve Saç Boyama acilll nolurr

elifcik_45

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
563
5
16
Manisa
kızlar ya biliyorum yanlış yer ama saç bölümüne yazsam gören olmaz.ya kızlar benm saçlarım çok uzun süre önce boyamıştım aktı gitti ama uçlarda vardı azıcık neyse Avondan ışıltılı dore kahve aldım.istediğim renk o değildi ama saçım çok koyu olduğu için istediğim renge ulaşmak için lk önce açık ton kullanılması gerekmiş.boyadım ben boyayı aynen şunun gibi oldu yani hemen hemen cırt sarı bakır gibi.
Eki Görüntüle 918343
tmm güzel bi renk ama ben buğday tenliyim saçlarım siyahtı.kaşlarda koyu renk tabi.ben 10 gün sonra boyarım diyodum ama renk böyle olunca hemen değiştirmem gerek kızlar bu şekilde kullanamam bana bence yakışmadı hatta hiç olmadı napmalıyım.Lütfen bi fikir verin ya.
Benim istediğim renk esra erolun saçı gibi bişi.10 gün sonra oluaktı ama bu renkle gezemem.Allahtan tesettürlüyüm ama genede olmuyo ya.

Git kuafore istedigin rengi yaptir.
Diplerin geldikce kendin evde yaparsin sonra.
saçlarım kısa ya gülben ergen modeli kestirmiştim.o yüzden gitmek istemiyorum.palettenin yeşil kutudaki kahve tonunu alsam ortalar mıyım acaba ki :26: bu arada yıpranmaması için argan sürdüm yarında bu renge boyamayı düşünüyorum

Kuaföre gitmen konusunda ısrarcıyımmm ama saç rengini biraz akıtıp istediğin rengi boyayabilirsin.

Kuaföre gitmen konusunda ısrarcıyımmm ama saç rengini biraz akıtıp istediğin rengi boyayabilirsin.
argan yağlı şuanda besleyici olduğu için yarına kadar bakımlı dursun az
aslında şimdi baktım renk iyice oturmuş uçlar hoş renk ama diplerim çok açık.yarın palettenin kahve sine boyasam yoğun olarak diplere sürsem sonra uçlara uygulasam zaten kısa ya saçlarım.kurtarırım diye düşünüyorum sonrada boyadıktan sonrada bol bol besleyici krem kullanırım

Evde kendin ugrasip yipratmaya kararlisin sanirim.oyle ustune kahveyle tek renge ulasamazsin soyliyim.alttaki renk sorunlu cunku.yinede sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…