• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL MEMELER ACİL BAKIN

Eskicigeldihanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
29
13
3
30
📢📢Hemennn konuya girmeliyim

Memelerimin hiç olmayışı moralimi çok bozuyor bi an önce silikon taktırmak istiyorum ama maddi durumum hiç yok desem yeridir ama artık psikolojim bozuldu bende yaptırmak istiyorum sütyenlerimin içine pamuk tıkamaktan yoruldum Neyapalım fakirlerin güzel olmaya hayallerinğ gerçekleştirmeye hakkı yokmu 😰

Gelelim soruma 🎈
Ben 165boy 47kiloyum
Varsayalımki 50kilo olunca maddi durumumda el verirse ameliyat olmaya karar verirsem sizce kaç cc takılmalı bunu git doktoruna sor diyebilirsiniz ama benim meme dokum hiçç yok gibi ve çok zayıfım
📢Ben Çok zayıfım ama silikon taktırınca gögüslerim çok dolgunlaştı diyen varmı

Birde zayıf kadınlarda daha ağrılı bir dönem oluyormuşş doğrumuu

Lütfen tecrübelerinizi memnuniyetlerinizi benimle paylaşırmısınız

164 boy ve 48 kiloyla ameliyat oldum. Meme dokun çok önemli.. Benim erkek gibiydi dümdüz. 325cc takıldı. 5.5 sene olacak. Devlet hastanelerini araştır daha uygun oluyor fiyatları, ben de devlette yaptırdım çok memnun kaldım.

164 boy ve 48 kiloyla ameliyat oldum. Meme dokun çok önemli.. Benim erkek gibiydi dümdüz. 325cc takıldı. 5.5 sene olacak. Devlet hastanelerini araştır daha uygun oluyor fiyatları, ben de devlette yaptırdım çok memnun kaldım.
Aaaa Hemen hemen aynıyız ben biraz kilo alsam 50kilo olsam daha iyi olcak
İnanın benimde hiç yok dümdüz bildiğiniz erkek gögsü gibi tabi varda ama yok yani
Şuan sizinkiler nasıllar yani dolgunmu mutlumusunuz ağrılı bi süreçmiydi

Aaaa Hemen hemen aynıyız ben biraz kilo alsam 50kilo olsam daha iyi olcak
İnanın benimde hiç yok dümdüz bildiğiniz erkek gögsü gibi tabi varda ama yok yani
Şuan sizinkiler nasıllar yani dolgunmu mutlumusunuz ağrılı bi süreçmiydi
Doktorum İlsun Aka Adapazarında ama Kocaelide de ameliyatlarını yapıyor. Artık devlette değil maalesef..
Ben çok memnunum büyüklüğü ve dolgunluğundan.. Vücuduma abes durmayacak en büyük ölçüyü istemiştim belli bir cc söylemeden.. Doktorum da imkanları zorlamış 325cc koymuş. Ölçümlerde 275i zorlarız demişti ama ameliyat esnasında 325i sığdırmış 😊 50 kilo olmayı bekleme bence herhangi bir şey fark etmez. Ameliyat sonradı ilk 4 gün ağrılı ve zor bir süreç ama değer.. Sonra artık iyileşme sürecine giriyorsun, ilk 15 gün giyinmek saç toplamak gibi kol gerektiren şeylerde zorluk yaşıyorsun ama 1 aya epey toparlanıyor insan..

Doktorum İlsun Aka Adapazarında ama Kocaelide de ameliyatlarını yapıyor. Artık devlette değil maalesef..
Ben çok memnunum büyüklüğü ve dolgunluğundan.. Vücuduma abes durmayacak en büyük ölçüyü istemiştim belli bir cc söylemeden.. Doktorum da imkanları zorlamış 325cc koymuş. Ölçümlerde 275i zorlarız demişti ama ameliyat esnasında 325i sığdırmış 😊 50 kilo olmayı bekleme bence herhangi bir şey fark etmez. Ameliyat sonradı ilk 4 gün ağrılı ve zor bir süreç ama değer.. Sonra artık iyileşme sürecine giriyorsun, ilk 15 gün giyinmek saç toplamak gibi kol gerektiren şeylerde zorluk yaşıyorsun ama 1 aya epey toparlanıyor insan..
Sizin adınıza çok sevindim darısı bana olsun 💕😊
Benim koltuk altlarım ameliyatlı inşallah bi sorun olmaz hatta sağ gögsüm felç gibi 😐

Meme önemli yaa benim memelerim 85 b öok küçük degil sütyen varken çok güzel dolgun duruyor ama sütyeni çıkarınca küçük duruyor ve biri birinden çokkk bariz küçk bende buna sinirleniyorum

Back
X