- 23 Aralık 2019
- 29
- 13
- 3
- 30
- Konu Sahibi Eskicigeldihanim
-
Aaaa Hemen hemen aynıyız ben biraz kilo alsam 50kilo olsam daha iyi olcak164 boy ve 48 kiloyla ameliyat oldum. Meme dokun çok önemli.. Benim erkek gibiydi dümdüz. 325cc takıldı. 5.5 sene olacak. Devlet hastanelerini araştır daha uygun oluyor fiyatları, ben de devlette yaptırdım çok memnun kaldım.
Bu arada doktorunuzun ismi nedir164 boy ve 48 kiloyla ameliyat oldum. Meme dokun çok önemli.. Benim erkek gibiydi dümdüz. 325cc takıldı. 5.5 sene olacak. Devlet hastanelerini araştır daha uygun oluyor fiyatları, ben de devlette yaptırdım çok memnun kaldım.
Doktorum İlsun Aka Adapazarında ama Kocaelide de ameliyatlarını yapıyor. Artık devlette değil maalesef..Aaaa Hemen hemen aynıyız ben biraz kilo alsam 50kilo olsam daha iyi olcak
İnanın benimde hiç yok dümdüz bildiğiniz erkek gögsü gibi tabi varda ama yok yani
Şuan sizinkiler nasıllar yani dolgunmu mutlumusunuz ağrılı bi süreçmiydi
Sizin adınıza çok sevindim darısı bana olsunDoktorum İlsun Aka Adapazarında ama Kocaelide de ameliyatlarını yapıyor. Artık devlette değil maalesef..
Ben çok memnunum büyüklüğü ve dolgunluğundan.. Vücuduma abes durmayacak en büyük ölçüyü istemiştim belli bir cc söylemeden.. Doktorum da imkanları zorlamış 325cc koymuş. Ölçümlerde 275i zorlarız demişti ama ameliyat esnasında 325i sığdırmış50 kilo olmayı bekleme bence herhangi bir şey fark etmez. Ameliyat sonradı ilk 4 gün ağrılı ve zor bir süreç ama değer.. Sonra artık iyileşme sürecine giriyorsun, ilk 15 gün giyinmek saç toplamak gibi kol gerektiren şeylerde zorluk yaşıyorsun ama 1 aya epey toparlanıyor insan..
164 boy ve 48 kiloyla ameliyat oldum. Meme dokun çok önemli.. Benim erkek gibiydi dümdüz. 325cc takıldı. 5.5 sene olacak. Devlet hastanelerini araştır daha uygun oluyor fiyatları, ben de devlette yaptırdım çok memnun kaldım.
Ay yok kapalıyım ben koyamam öyleprofildeki memeler senınse süper olmuş
Sizin ne hoş meme dokunuz varmış ben aynı alican gibiyimMeme önemli yaa benim memelerim 85 b öok küçük degil sütyen varken çok güzel dolgun duruyor ama sütyeni çıkarınca küçük duruyor ve biri birinden çokkk bariz küçk bende buna sinirleniyorum
Ay yok kapalıyım ben koyamam öyle
Benzetmeye bayıl dımSizin ne hoş meme dokunuz varmış ben aynı alican gibiyim
Sizde asimetri sorunu var sanırım o düzeltilebilir bişey çokda takmayın ama şanslısınız meme dokunuz var mışBenzetmeye bayıl dımama ben bayaa dolgun gögüs seviyprum bi de o birinin fazla küçük olması beni rahatsız ediyor
Aynen var memeleri yaa düzeltiliyor mu hiç araştırmamamış bunuSizde asimetri sorunu var sanırım o düzeltilebilir bişey çokda takmayın ama şanslısınız meme dokunuz var mış
Evettt tabiki , estetik cerrahlar düzeltebiliyor tabi bu ameliyat masasına yatmanızı gerektiriyor çok taktıgınız bi durumsa düzelttirin benceAynen var memeleri yaa düzeltiliyor mu hiç araştırmamamış bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?