Bebek İkinci El Acilll ... Mama sandalyesi ve yurutec ariyorum

merhaba, ankaradayım ve iki mama sandalyemiz var. Kraft ve chicco... Kraft kullanıldı ama chicco tertemiz.. Kraft için 80, chicco için 125 tl düşünüyorum.. yeşil olan Kraft, diğeri chicco

Eklentiler

• chicco 1.JPG
    chicco 1.JPG
    99,3 KB · Görüntüleme: 225
  • chicco 2.JPG
    chicco 2.JPG
    79,2 KB · Görüntüleme: 220
  • kraft 1.JPG
    kraft 1.JPG
    118,9 KB · Görüntüleme: 336
  • kraft 2.JPG
    kraft 2.JPG
    143,2 KB · Görüntüleme: 188
merhaba, ankaradayım ve iki mama sandalyemiz var. Kraft ve chicco... Kraft kullanıldı ama chicco tertemiz.. Kraft için 80, chicco için 125 tl düşünüyorum.. yeşil olan Kraft, diğeri chicco
Krafti begendim ama tepsisi cok kucuk gibi geldi bana teşekkür ederim

Dediğim gibi Kraft'ı kullandık biz, makinede yıkadım hep kılıfı, tam bacak ayrım yerinin geldiği yerde kiçik bir yırtılma dışında bir sorunu yok. özellikleri aşağıda yazıyorum: düşünürseniz bu haftasonu verebilirim
Kraft 'ın özellikleri :
Marka: Kraft
Model: Lüks Mama Sandalyesi Ana Özellikler

Ürün Türü: Ekonomik Mama Sandalyesi
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 6 - 36 Ay
Ürün Madde İçeriği: Silinebilir Kumaş
Emniyet Kemeri: Var
Taşıma Kapasitesi: 17 kg

Ek Özellikler

Temizleme: Nemli Bezle Silinerek Temizlenebilme
Tekerlerde Fren: Var
Fonksiyonlar: Kilitlenebilen Tekerlekler - 3 Ayrı Pozisyona Ayarlanabilir Sırt Dayama Yeri - 7 Farklı Yüksekliğe Ayarlanabilir Oturma Yeri - Çıkarılabilir Oyuncaklı Ön Tepsi - Bulaşık Makinesinde Yıkanabilen Ekstra Tepsi

Dediğim gibi Kraft'ı kullandık biz, makinede yıkadım hep kılıfı, tam bacak ayrım yerinin geldiği yerde kiçik bir yırtılma dışında bir sorunu yok. özellikleri aşağıda yazıyorum: düşünürseniz bu haftasonu verebilirim
Kraft 'ın özellikleri :

Ek Özellikler

Fonksiyonlar: Kilitlenebilen Tekerlekler - 3 Ayrı Pozisyona Ayarlanabilir Sırt Dayama Yeri - 7 Farklı Yüksekliğe Ayarlanabilir Oturma Yeri - Çıkarılabilir Oyuncaklı Ön Tepsi - Bulaşık Makinesinde Yıkanabilen Ekstra Tepsi
Oyuncakli olmasi iyiymis fiyatiniz en son nedir
Kraft 'ın özellikleri :

Ek Özellikler

Oyuncakli olmasi iyiymiş son fiyatınız nedir eşimle görüşeyim

Oyuncakli olmasi iyiymis fiyatiniz en son nedir

Oyuncakli olmasi iyiymiş son fiyatınız nedir eşimle görüşeyim

Oyuncaklı dediği bildiğimiz oyuncak değil aslında, minik Boncuklu bir şeydi o yüzden çıkardık ama ben oyuncak veririm ona en son 75 diyelim

Oyuncaklı dediği bildiğimiz oyuncak değil aslında, minik Boncuklu bir şeydi o yüzden çıkardık ama ben oyuncak veririm ona en son 75 diyelim
Tmm parcalariyla ilgili bi eksiklik yoksa almak istiyorum sandalyeyi cumartesi gunu uygun olur musunuz

Back