Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krafti begendim ama tepsisi cok kucuk gibi geldi bana teşekkür ederimmerhaba, ankaradayım ve iki mama sandalyemiz var. Kraft ve chicco... Kraft kullanıldı ama chicco tertemiz.. Kraft için 80, chicco için 125 tl düşünüyorum.. yeşil olan Kraft, diğeri chicco
kraft ın da büyük tepsisi var ama takmadım ben..duruyor yaniKrafti begendim ama tepsisi cok kucuk gibi geldi bana teşekkür ederim
Oyle mi sevindim o zaman kraftin hangi modeli ozelliklerine bakip size donus yapsamkraft ın da büyük tepsisi var ama takmadım ben..duruyor yani
Oyuncakli olmasi iyiymis fiyatiniz en son nedirDediğim gibi Kraft'ı kullandık biz, makinede yıkadım hep kılıfı, tam bacak ayrım yerinin geldiği yerde kiçik bir yırtılma dışında bir sorunu yok. özellikleri aşağıda yazıyorum: düşünürseniz bu haftasonu verebilirim
Kraft 'ın özellikleri :
Marka: Kraft
Model: Lüks Mama Sandalyesi Ana Özellikler
Ürün Türü: Ekonomik Mama Sandalyesi
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 6 - 36 Ay
Ürün Madde İçeriği: Silinebilir Kumaş
Emniyet Kemeri: Var
Taşıma Kapasitesi: 17 kg
Ek Özellikler
Temizleme: Nemli Bezle Silinerek Temizlenebilme
Tekerlerde Fren: Var
Fonksiyonlar: Kilitlenebilen Tekerlekler - 3 Ayrı Pozisyona Ayarlanabilir Sırt Dayama Yeri - 7 Farklı Yüksekliğe Ayarlanabilir Oturma Yeri - Çıkarılabilir Oyuncaklı Ön Tepsi - Bulaşık Makinesinde Yıkanabilen Ekstra Tepsi
Oyuncakli olmasi iyiymiş son fiyatınız nedir eşimle görüşeyimDediğim gibi Kraft'ı kullandık biz, makinede yıkadım hep kılıfı, tam bacak ayrım yerinin geldiği yerde kiçik bir yırtılma dışında bir sorunu yok. özellikleri aşağıda yazıyorum: düşünürseniz bu haftasonu verebilirim
Kraft 'ın özellikleri :
Marka: Kraft
Model: Lüks Mama Sandalyesi Ana Özellikler
Ürün Türü: Ekonomik Mama Sandalyesi
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 6 - 36 Ay
Ürün Madde İçeriği: Silinebilir Kumaş
Emniyet Kemeri: Var
Taşıma Kapasitesi: 17 kg
Ek Özellikler
Temizleme: Nemli Bezle Silinerek Temizlenebilme
Tekerlerde Fren: Var
Fonksiyonlar: Kilitlenebilen Tekerlekler - 3 Ayrı Pozisyona Ayarlanabilir Sırt Dayama Yeri - 7 Farklı Yüksekliğe Ayarlanabilir Oturma Yeri - Çıkarılabilir Oyuncaklı Ön Tepsi - Bulaşık Makinesinde Yıkanabilen Ekstra Tepsi
Onu denedik ikeada ama sevmedi kizim tesekkur ederimIkea antilop var dusunursnz
Oyuncakli olmasi iyiymis fiyatiniz en son nedir
Oyuncakli olmasi iyiymiş son fiyatınız nedir eşimle görüşeyim
Tmm parcalariyla ilgili bi eksiklik yoksa almak istiyorum sandalyeyi cumartesi gunu uygun olur musunuzOyuncaklı dediği bildiğimiz oyuncak değil aslında, minik Boncuklu bir şeydi o yüzden çıkardık ama ben oyuncak veririm ona en son 75 diyelim