• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL!!!Hamileyim ve esimle bosanmak uzereyim nolur bana yardım edin.

Turuncubikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
95
36
3
33
Merhaba, 15haftalik hamileyim ve eşimle boşanmak üzereyiz. Eşim ve ailesi Hollandada yaşıyor ve orada yasal süre 18 haftaya kadar olduğu için çocuğu aldırmam konusunda baskı yapıyor. En son görüştüğümüz insanlardan aldığımız bilgiye göre çocuğu hicbir şekilde istemediklerini, kabul etmeyeceklerini ve soyadlarını vermeyeceklerini söylemişler fakat doğurma konusunda israrci olur ve doğurursam çocuğu benden alıp Hollandaya götürüp bana da göstermemekle hatta Hollandaya girişimi de engellemekle tehdit ediyorlar. Benzer şeyleri yaşayanlar ve konu hakkında hukuki bilgiye sahip olanlardan bilgi ve öneri istiyorum çok ACİL...

Çocuk istemeyen ve sizinle uğraşacağı belli olan, hayatı size ve çocuğa dar edecek olan bi adamdan neden çocuk sahibi olmak istiyorsunuz?
Başka adam mı yok? Şimdiden yazık çocuğa.

Çocuk istemeyen ve sizinle uğraşacağı belli olan, hayatı size ve çocuğa dar edecek olan bi adamdan neden çocuk sahibi olmak istiyorsunuz?
Başka adam mı yok? Şimdiden yazık çocuğa.
Adama tecavüz edip çocuk yapmadım her şey guzelken istedik bunu. Sonn aya kadar bu yönü hiç belli değildi. Başka adam çok tabi de ben çocuk yapmak için adam arayışında değilim şuan. Dobra olacaksınız diye hassasiyetlere fazla dokunmayın isterseniz

Adama tecavüz edip çocuk yapmadım her şey guzelken istedik bunu. On aya kadar bu yönü hiç belli değildi. Başka adam çok tabi de ben çocuk yapmak için adam arayışında değilim şuan. Sonra olacaksınız diye hassasiyetlere fazla dokunmayın isterseniz

Ben 15 hafta önceki halinizle ya da sizin sonraki hayatınızla ilgilenmiyorum. Çocuk için doğru olan neyse ona göre karar verin demek istiyorum. Kendi öfkenizden, hırslarınızdan, hormonlarınızdan uzaklaşarak kendinizi çocuğun yerine koyarak hareket etmeniz lazım.

Ben 15 hafta önceki halinizle ya da sizin sonraki hayatınızla ilgilenmiyorum. Çocuk için doğru olan neyse ona göre karar verin demek istiyorum. Kendi öfkenizden, hırslarınızdan, hormonlarınızdan uzaklaşarak kendinizi çocuğun yerine koyarak hareket etmeniz lazım.
Zaten orasını düşününce çocuğu aldırmak fikrini düşünmeye başlıyorum. Vicdanım ve babamin doğur ısrarı devreye giriyor orada. Bende devreler bu kadar tutuşmuşken en dogr u adımı nasıl atacağım inanın bilmiyorum

Merhaba Turuncubikiz,

Bir ruh senin bedenini seçmiş, senin vesile olmana karar vermiş. Kendi başına çocuk büyüten, hem anne hem baba olan birçok kadın var. Özellikle yurtdışındaki kadınlar Türk kadınlarından daha cesur bu konuda.

Soyadını vermeyi düşünmediği bir çocuğun ardından peşine düşeceğini söylemesi bence sizi yıldırmak, kararınızdan vazgeçirme adına söylenmiş. Soyadını vermemesi demek zaten çocuk üzerinde hak beyan edememesi anlamındadır. Yasal olarak çocuğun kendisinden olduğunu red ederse, aldığı zaman bu bir suç olur!

İnanın bir çocuğun hayatında tek bir kişi onu koruyup kollarsa ve sevgi ile büyütürse başka birinin eksikliğini hayatta hissetmez. Bu Dünya'da misler gibi bu şekilde büyümüş, kendi ayakları üzerinde duran, sevgi dolu bireyler var.

Kadınlar Kulübü üyesiyim ama buradaki insanların gerçek hayatta olmamalarını temenni ettiğim zamanlar oluyor. Beylik konuşmalar, beylik yorumlar, iğnelemeler, egolar, ben olsamlar, boşverin. Siz olun, siz karar verin. Zorluklarına rağmen direnirim, üstesinden gelirim diyorsanız neden olmasın.

15 haftalik bir cenini/ insani öldurmek korkunc bir sey bence...Siz bebegi babasiz da buyutebileceginizi dusunuyorsaniz bence onun hayatina son vermeyin

Back