Acilll hamilelikte diş apsesi

cakiltasi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
354
115
103
Kızlar 11+1 haftalık hamileyim 20 lik dişimde ağrılı şişme var yanağım davul gibi oldu kulağıma ve boğazıma vuruyor. Acile gitsem nasıl müdahele edecekler? Saatten dolayı doktoruma ulaşamıyorum tuzlu su yaptım ama banamısın demedi online varsa ve başına gelmiş arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim acill

Kızlar 11+1 haftalık hamileyim 20 lik dişimde ağrılı şişme var yanağım davul gibi oldu kulağıma ve boğazıma vuruyor. Acile gitsem nasıl müdahele edecekler? Saatten dolayı doktoruma ulaşamıyorum tuzlu su yaptım ama banamısın demedi online varsa ve başına gelmiş arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim acill

Başka bir doktorla görüşmeniz yararınıza olur çünkü ilk 3,4 ay kritik bi süreç. Benim de dişim mahfetmisti beni 20 lik değildi Allahtan ama herhangi ağrı girdi müdahale de ettiremedim 3 kez girdi hu ağrı sonra geçti dayanmaya çalıştım hamilelikten sonra yine başladı dayanılmaz bi şekilde ve kanal tedavisi oldu ilk defa kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyo bebeğe gittiği için hepsi. Çok geçmiş olsun illa ki gitmeniz gerek ama doktora da gidin

Ahh canim ya benim de basima gelmisti. Tamda kritik dönemde. Üc aylik falandim galiba, yirmilik disti. Illet bula bula o donemi buldu sanki. Acil doktora gittim ve cok az dozajda bi igne yapti. Korkutmak istemem ama disin üstündeki eti söktü ve ben ignenin hic etkisini görmedim. Acidan bagiriyordum.:KK17:insallah sana öyle birsey yapmazlar

Kızlar sadece ağrı olsa dayanayımda yüzümün solu şişti.dudaklarıma kadar. Vücudumda ilyihap var ateşte yapr o hepten kötü bebeğe.gittim diş hastanesine şimdi çok kötü olmuş dedi hamileler için antibiyotik yazdı 7 gün sora doktorundan dişi çekilebilir raporu al gel 20liği çekçez içerden dedi

Şiş olduğu için ağzımı açamıyorum dün akşam 8 de yediğimle duruyorum kesinlikle ağzımı açamıyorum çorba içmeyi denicem şimdi buarada ben haftaya 4. Ayıma girmiş oluyorum

Şiş olduğu için ağzımı açamıyorum dün akşam 8 de yediğimle duruyorum kesinlikle ağzımı açamıyorum çorba içmeyi denicem şimdi buarada ben haftaya 4. Ayıma girmiş oluyorum

O da doğru aslında iltihap hepten zarar ama arkadaşın anlattığı tarzda bişey yaparlar sanırım uyuşturma kısmında yani tam emin değilim benimde sinirler ölmüş iltihap vardı dogumdan sonra şişme yaptı öncesinde yoktu

Cnm dişini fircala macun braz uyusturur. Ben agridiginda oyle yapiyorum. Insallah gecer cok zor bi durum bu dis agrisi

çok kötü bişy alah kimsenin başına vermesin ama zaten dişçiler kadın doğumcunuz dişi çekilebilir raporu vermeden çekemiyorlarmış arkadaşlar haberiniz olsun

Ahh canim ya benim de basima gelmisti. Tamda kritik dönemde. Üc aylik falandim galiba, yirmilik disti. Illet bula bula o donemi buldu sanki. Acil doktora gittim ve cok az dozajda bi igne yapti. Korkutmak istemem ama disin üstündeki eti söktü ve ben ignenin hic etkisini görmedim. Acidan bagiriyordum.:KK17:insallah sana öyle birsey yapmazlar
Buarada bnm dişim pirinç tanesi kadar paylamıştı.geçen sert bişiy yedim yerken acıdı o 20 lik dişşm ve ertesi gün şişti

Kızlar buarada karanfil yapı getirmiş babam.kulak çubuğuyla çok az sürdüm dehşet iyi geldi ağrısına. Aklınızda bulunsun

hamilelikte kullanılabilen antibiyotikler var.. doktorunuza danışın.. 3-6 ay her türlü müdahaleyi yaptırabilirsiniz.. böylesi bebeğe daha çok zarar..

Kızlar 11+1 haftalık hamileyim 20 lik dişimde ağrılı şişme var yanağım davul gibi oldu kulağıma ve boğazıma vuruyor. Acile gitsem nasıl müdahele edecekler? Saatten dolayı doktoruma ulaşamıyorum tuzlu su yaptım ama banamısın demedi online varsa ve başına gelmiş arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim acill[/QUOTE canım geçmiş olsun öncelikle, dış fircalayip ağrıyan disinin oraya karanfil koyup beklet kısa sürede geçiyo allahın izniyle bende aynı durumdayım bu uygulama geçiriyor

Back
X