Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acilll esenlerde bakıcı arıyorum .....:(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
merhabalar 1 aydır bakıcı arıyorum ama bulamadım inşallah burda bulurum esnenlerde oturuyorum 1 yasındakı kuzuma bakıcı arıyorum haftanın 2 günü pazartesi ve salı sürekli egitim alıcam 1 sene ve egitmen olma gibi bi şansım var ama bulamazsam hayallerim biticek (( lütfennnnnn

Çocukları çok seviyorum, severek de bakarım ama Eylül'den sonra benim de derslerim başlayacak. İlçe olarak da yakınmışız. İnş. sağlam birini bulursunuz :))
Sakın kariyerinizden olmayın bir şekilde halledin bakıcı işini. Gerekirse komşularınızla konuşun 2 günden bir şey olmaz ama 1 sene yüzünden güzel bir gelecekten olmayın.

.

Son düzenleme:

inşallah cnm yaa o kadar sitresliyim ki anlatamam yok bulamadım bir türlü 2 yıllık ewliyim baska sehirden gelin geldim o yüzden pek komsu falan tanımam (( modelist olabilmem için 1 yıllık bi egitimim kaldı of inşallah bulurum

Biz izmirde cocuk bulamıyoruz bakacak,sizler bakıcı( hep ilanlara baktıgımda tam bana göre keske izmir olsa diyorum..neyse hayırlısı cnm insallah bulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…