• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acilll esenlerde bakıcı arıyorum .....:(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
merhabalar 1 aydır bakıcı arıyorum ama bulamadım inşallah burda bulurum :( esnenlerde oturuyorum 1 yasındakı kuzuma bakıcı arıyorum haftanın 2 günü pazartesi ve salı sürekli egitim alıcam 1 sene ve egitmen olma gibi bi şansım var ama bulamazsam hayallerim biticek :((( lütfennnnnn

Çocukları çok seviyorum, severek de bakarım ama Eylül'den sonra benim de derslerim başlayacak. İlçe olarak da yakınmışız. İnş. sağlam birini bulursunuz :))
Sakın kariyerinizden olmayın bir şekilde halledin bakıcı işini. Gerekirse komşularınızla konuşun 2 günden bir şey olmaz ama 1 sene yüzünden güzel bir gelecekten olmayın.

.

Son düzenleme:
Çocukları çok seviyorum, severek de bakarım ama Eylül'den sonra benim de derslerim başlayacak. İlçe olarak da yakınmışız. İnş. sağlam birini bulursunuz :))
Sakın kariyerinizden olmayın bir şekilde halledin bakıcı işini. Gerekirse komşularınızla konuşun 2 günden bir şey olmaz ama 1 sene yüzünden güzel bir gelecekten olmayın.

.

inşallah cnm yaa o kadar sitresliyim ki anlatamam yok bulamadım bir türlü 2 yıllık ewliyim baska sehirden gelin geldim o yüzden pek komsu falan tanımam :((( modelist olabilmem için 1 yıllık bi egitimim kaldı of inşallah bulurum :(

Biz izmirde cocuk bulamıyoruz bakacak,sizler bakıcı:(( hep ilanlara baktıgımda tam bana göre keske izmir olsa diyorum..neyse hayırlısı cnm insallah bulursun..:kkk:

Back