• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll bi bakar misiniz

zzz672

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
68
11
3
38
Benim bir sorum olacak arkadaslar bosanma davasi acildigi takdir de kac gun icerisinde e devlette gozukur bu konu hakkinda bilgisi olan var mi cunku ben aninda e devlete duser diye duymustum ama icra davam vardi o acildiktan bir bucuk ay sonra e devlette gozuktu simdiden tesekurler

Benim bir sorum olacak arkadaslar bosanma davasi acildigi takdir de kac gun icerisinde e devlette gozukur bu konu hakkinda bilgisi olan var mi cunku ben aninda e devlete duser diye duymustum ama icra davam vardi o acildiktan bir bucuk ay sonra e devlette gozuktu simdiden tesekurler
Belli olmuyor. Su anda tum adli makamlar feto davalariyla ugrastigindan prosedur de yavas.

Ben temmuzun 4 ünde açtım davayı 3 gün sonra e devlette gözüküyordu

Acan siz oldugunuz icindir belki karsi tarafada ayni gun gozukmus mu acaba
Karşı tarafa ben 2 gün sonra dava açtığı mi söyledim inanmadı şu bir numara var arıyorsun adıma dava acil ismi diye ordan öğrenmiş orada olduğuna göre uyan yani e devletten de cikar

Belli olmuyor. Su anda tum adli makamlar feto davalariyla ugrastigindan prosedur de yavas.

aile mahkemesi niye fetöyle uğraşsın ya

20 temmuzdan itibaren adli tatile girildi
o yüzden gecikebilir neden önemli ki bu
nasıl olsa açıldığını bilmiyor musunuz
ya da direkt adliyeye gidip kimliğinizle sorun aile mahkemesinde hakkımda açılmış dava var mı diye

ya da direkt adliyeye gidip kimliğinizle sorun aile mahkemesinde hakkımda açılmış dava var mı diye
Karşı tarafa ben 2 gün sonra dava açtığı mi söyledim inanmadı şu bir numara var arıyorsun adıma dava acil ismi diye ordan öğrenmiş orada olduğuna göre uyan yani e devletten de cikar

Aile mahkemesi ugrasmiyor ama adliyedeki tum birimler bu feto isiyle
Mesgul oldugundan yazismalar vs hep gec kaliyor. İse iade davasi acan avukat bir kuzenim var,dava kesinlesmesine ragmen yazismalar tamamlanmadigi icin 8 aydir haklarini alamiyor.

Mesgul oldugundan yazismalar vs hep gec kaliyor. İse iade davasi acan avukat bir kuzenim var,dava kesinlesmesine ragmen yazismalar tamamlanmadigi icin 8 aydir haklarini alamiyor.

bence kuzeniniz işi bilmiyor kesinleşmiş davaysa daha ne yazışması beklenir ki
alacak kararı gidecek icraya

adliyeye gitmek en mantiklisi galiba

Benim e devlette gozukmuyor iki hafta once actigini soylemisti o istanbulda ben ankaradayim su anda is yogunlugu yuzunden adliyeye gidemiyorum ama e devlette de gozukmuyor birsey

adliyeye gitmek en mantiklisi galiba

adliyelerde ön büro danışma gibi yerler olur oraya gidin kimlik no ile baksınlar var mı açılmış dava diye
edeveleti beklerseniz geç kalırsınız
çünkü adli tatil geldi

Alalasi yok. Tum birimler neden feto davasıyla ugrassin. Evet o birimler yogun neredeyse 24 saat calisiyorlar..ama icra aile mahkemesi hepsinin kalemi ayri. Feto davalari onu etkilemez. Etkileyemez. Aile mahkemesk hakimi cikipta ben artik hem fetoye hem bosanmaya bakicam idare ediverin artik boşanmalariniz gecikecek diyemez.

Alalasi yok. Tum birimler neden feto davasıyla ugrassin. Evet o birimler yogun neredeyse 24 saat calisiyorlar..ama icra aile mahkemesi hepsinin kalemi ayri. Feto davalari onu etkilemez. Etkileyemez. Aile mahkemesk hakimi cikipta ben artik hem fetoye hem bosanmaya bakicam idare ediverin artik boşanmalariniz gecikecek diyemez.
O malum meseleden bile bosanan kac tane insan taniyorum ya yapmayin. Sanki ulkenin durumunu bilmezmis gibi. Boyle bir meseleden neden yalan soyleyeyim, gercekten tuhafsiniz. Ayrica ben yalanci oldugunu dusundugum uyelere cevap yazmam genelde, size de tavsiye ederim bunu;)
Iki tane kuzenim var avukat, bir tane kuzenim de savci. bursa gibi kucuk bir ilde yasiyorum. Bahsettiginiz kalemler birbirlerinin islerine bile yardim etmek ve ek eleman birbirlerine gondermek durumunda burada.

Mahkemeye bağlı eğer dava tarihi belirlendiyse hemen görünüyor ama mahkeme tarihi beli değilse malesef uzun süre bekleyebilirsiniz.

adliyelerde ön büro danışma gibi yerler olur oraya gidin kimlik no ile baksınlar var mı açılmış dava diye
çünkü adli tatil geldi
Esim istanbuldan acmistir davayi ben ise suanda ankaradayim ankara adliyesine gitsem ogrenebilir miyim

çünkü adli tatil geldi
iki hafta once acildi dava adli tatilden etkilenir mi ki

Back
X