- 8 Kasım 2022
- 130
- 51
- 34
Aynen 4.5 yaşında kreşe göndermedim hastalanmasın dıye ama yınede hastalanıyor, bır bucuk ay once dirençli boğaz enfeksiyonu gecirmiştik. Şimdide ateş devam edıyor hala antıbıyotık 3.gün.. İnşallah bu sefer düşer diye beklıyom. Bşrde ben panık atagım cocuk hasta olunca ömrümden ömür gidiyorİnşallah çabucak geçer çok zor gerçekten rabbim şifasını versin en kısa zamanda. Biz anneler herşeyine katlanıyoruz her zorluğa uykusuzluğa ama onları biraz bitkin görsek içimiz yanıyor. Sizinkide böyle sıkmı hastalanır
Evet öyle oluyor bendede kaygı bozukluğu var kafayı yiyorum sizi çok iyi anlıyorum o yüzden bazen antibiyotikler işe yaramkyor her noğaz enf gerek yok diyorlar birdaha kullanmamayı deneyin bizim 3 günde antibiyotiksiz geçtiAynen 4.5 yaşında kreşe göndermedim hastalanmasın dıye ama yınede hastalanıyor, bır bucuk ay once dirençli boğaz enfeksiyonu gecirmiştik. Şimdide ateş devam edıyor hala antıbıyotık 3.gün.. İnşallah bu sefer düşer diye beklıyom. Bşrde ben panık atagım cocuk hasta olunca ömrümden ömür gidiyor
Bu sefer erkenden iyiki gitmişiz strep a + çıktı, bu gece daha iyiydi ateşi çıkmadı.. Bakalım bugun nasıl gececek inşallah bida çıkmazEvet öyle oluyor bendede kaygı bozukluğu var kafayı yiyorum sizi çok iyi anlıyorum o yüzden bazen antibiyotikler işe yaramkyor her noğaz enf gerek yok diyorlar birdaha kullanmamayı deneyin bizim 3 günde antibiyotiksiz geçti
Hay Allah bu sene çocuklara uğradı hep mikroplar inşallah sorunsuz geçer gününüz. Kaç yaşındaydı sizin çocuğunuzBu sefer erkenden iyiki gitmişiz strep a + çıktı, bu gece daha iyiydi ateşi çıkmadı.. Bakalım bugun nasıl gececek inşallah bida çıkmaz
Sevindim yarına dahada iyi olur ozaman4.5 bugun daha iyi ama ateşi pek cıkmıyor şuanlık çok şükür
Tesekkur ederim, 37.5 u gecmedı bı kere ateş düşürücü verdim uyudu bayagı terlemiş su gıbı atıyor inşallah. Topluluğa cıkmaya da korkuyorum artık boylr oldugu içinSevindim yarına dahada iyi olur ozaman
Son günüdür 37.5tan yukarı çıkmadıysa bizimde genelde öyle oluyor.Tesekkur ederim, 37.5 u gecmedı bı kere ateş düşürücü verdim uyudu bayagı terlemiş su gıbı atıyor inşallah. Topluluğa cıkmaya da korkuyorum artık boylr oldugu için
Dr a götürdünüzmü beze için ve gece terlemeleri içinÇok şükür evet üç günde toparladı dut kürü yaptım evde bol dinlendi. Ama hala gece terlemesii devam ediyor bide kasığında beze çıkmkş bunun için dra götürücem yarın çok üzüldüm neden olur beze anlamıyorum
Evet uludağ tıp fakültesine götürdüm bir sürü test yapıldı usg çekildi temiz çok şükür gece terlemelerini alerjiye bağlıyorlar çok alerjik bir çocul alerji tedavisi görüyor bezeleride geçirmiş olduğu öpücük hastalığından dolayı çıkmış. Zaten kayboldu bezelerde çok şükürDr a götürdünüzmü beze için ve gece terlemeleri için
Bizim geçti. Her boğaz enf antibiyotik etki etmez dedi dr hatta gereksiz kullanımı olumsuz sonjçlar doğurabilir dedi anaokulu çağındaki çocukların çoğu virüs kaynaklı boğaz enf olurmuş virüslerede antibiyotik gerekmezmiş ancak bakteri kaynaklı olursa gerekirmiş ama bakteri kaynaklıda yüzde 1 ihtimal dedi.Çok geçmiş olsun. Maalesef bogazda oluşan enfeksiyon antibiyotiksiz geçmez. Aksine erken kullanmassanız ilerlerse daha kötü olur.
Ben yalovadayım. Ama dr hep bursaya geliriz. Antibiyotiğin işe yaramadığını düşünüyoeum artık bilmiyorum benim çocuğuma iyi geldi dut kürünü bir araştırsanız vücutta oluşan herhangi biryerindede olsa bütün enfeksiyonları attırıyormjş bende sizin gibi hep antibiyotiğe başvururdum doktor tavsiyesi ile hepte tekrarlardı son hastalığında kullanmadım antibiyotikle 7 günde iyileşen oğlum antibiyotiksiz 3 günde toparladı bilmiyorum bazen evlatlarımızın bağışıklıklarına güvenmemiz gerekiyor galibaSizdemi bursadasınız.. Bende inegöldeyim. Çocugum bugun antibiyotik 9. Yıne ateşlendi ya kafayı yicem valla, son bir haftadır da halsizdi cok moralim bozuk
Aynen doktorlar daha iyi bilir tabi kendiniz bi flaşla boğazına baksanıza kızarık mı hala eğer kızarıksa geçmemiştir tekrar kontrol gerekebilir belki verilen antibiyotik işe yaramamıştır bizim çok oldu öyle işe yaramadığı daha farklısını veriyorlar eğer işe yaramadıysaBizim en son betaydı, o mu tam geçmedi diye düşünüyorum beta biraz riskli biliyosunuzdur.. Bu seneye kadar hıc boğaz enfeksiyonu olmamıştı bu sene ikinci
Gittik biraz önce tekrar kan verdik bide influenza sürüntü testi verdik, bakalım beklıyoruz. Çocuk bu sene hep delik deşik olduAynen doktorlar daha iyi bilir tabi kendiniz bi flaşla boğazına baksanıza kızarık mı hala eğer kızarıksa geçmemiştir tekrar kontrol gerekebilir belki verilen antibiyotik işe yaramamıştır bizim çok oldu öyle işe yaramadığı daha farklısını veriyorlar eğer işe yaramadıysa
Hepsi aynı emin olun benim 6 aylık bebrğim de var o bile kaç kez hastalandıGittik biraz önce tekrar kan verdik bide influenza sürüntü testi verdik, bakalım beklıyoruz. Çocuk bu sene hep delik deşik oldu