Acill

Ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum ama korunmak için kullanıyorum hamile kalırsam diye korkuyorum mesela ahahaa keşke benimde derdim öpüşme ile frengi bulaşır mı olsa Allah'ım yarabbim çocuk mocuk kaldıramam valla

Çikolata kistim var o ayrı canımı sıkıyor ilacı iki aydır içiyorum bu üçüncü ay

Çikolata kistim var o ayrı canımı sıkıyor ilacı iki aydır içiyorum bu üçüncü ay
Anladım geçmiş olsun bak o kist de ara kanama yapiyordur o yüzden onun için çok sürer de ara kanama doktora git çünkü bende hiç ara kanama yapmadı Yasmin kullanıyorum mesela ben

Anladım geçmiş olsun bak o kist de ara kanama yapiyordur o yüzden onun için çok sürer de ara kanama doktora git çünkü bende hiç ara kanama yapmadı Yasmin kullanıyorum mesela ben
Daha önce hiç ara kanama vs yaşamadım acaba ilaç etki etti küçülüyor mu dedim bilemedim devam ederse gideceğim üç dört gündür az az leke leke var

Benimki çikolata kisti için verilen dienomet diye bir şey o yaparmış reçete öyle yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…