Acill

mrklo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
25
10
3
Merhaba doğum kontrol hapı kullanıyorum kistim için regl sonrası lekelenme devam ediyor bu sırada biz de sevgilimle öpüştük sadece buradan frengi bulaşır mı? Cinsel birliktelik olmadı sadece öpüşme

ffestinalente lütfen gülme , Google böyle bir şey olabilir diyor bilmiyorum oraya da guvenemedim hafta sonu da doktora gidemem

Hah sürtüşme bitti öpüşme başladı
Soru sordum sadece alay etmenizi gerektiren şey nedir bakın zaten kullandığım ilaç beni etkiliyor ilk defa lekelenme yaşıyorum araştırınca böyle bir şey gördüm danıştım. Yine de teşekkürler

Öpüşme dakikasına bağlı olarak değişebilir
Siz de mi ? Anlaşıldı burası asla birbirine destek olan kadinlar falan değil bildiğin alay edenler kulübü.tesekkurler

Siz de mi ? Anlaşıldı burası asla birbirine destek olan kadinlar falan değil bildiğin alay edenler kulübü.tesekkurler
Yani netten baktım evet öpüşme esnasında tükürük yolu ile bulaşabiliyormuş (çok az bir ihtimaldir) ama frengili birinden bulaşır diyorlar. Sevgilinizde frengi mi var?

Doğum kontrol hapınida düzensiz alırsan eksik alırsan sürekli böyle kanama yaşayabilirsin hiç olmazdı böyle niye şimdi oldu dersin ya da nebilim başka sebeptendir onun icin doktora git istersen
Teşekkür ederim peki bu lekelenme ilaçtan kaynaklı mıdır ciddi anlamda canım çok sıkıldı
Çok büyük ihtimalle ilaçtandir

Yani netten baktım evet öpüşme esnasında tükürük yolu ile bulaşabiliyormuş (çok az bir ihtimaldir) ama frengili birinden bulaşır diyorlar. Sevgilinizde frengi mi var?
Bilmiyorum ki

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…