Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam gülffestinalente lütfen gülme , Google böyle bir şey olabilir diyor bilmiyorum oraya da guvenemedim hafta sonu da doktora gidemem
YaaSevgiliniz karabük üniden mi
Lütfen alay etmeyin
Basit bir soru sordum bilmediğim için yazılarda olabileceği yazıyor ve benim daha önce ilişkim olmadığı için bilmiyorumÇocuk bile olur.
Soru sordum sadece alay etmenizi gerektiren şey nedir bakın zaten kullandığım ilaç beni etkiliyor ilk defa lekelenme yaşıyorum araştırınca böyle bir şey gördüm danıştım. Yine de teşekkürlerHah sürtüşme bitti öpüşme başladı
Siz de mi ? Anlaşıldı burası asla birbirine destek olan kadinlar falan değil bildiğin alay edenler kulübü.tesekkurlerÖpüşme dakikasına bağlı olarak değişebilir
Teşekkür ederim peki bu lekelenme ilaçtan kaynaklı mıdır ciddi anlamda canım çok sıkıldıYok öyle bişey yavrucum ya korkma
Yani netten baktım evet öpüşme esnasında tükürük yolu ile bulaşabiliyormuş (çok az bir ihtimaldir) ama frengili birinden bulaşır diyorlar. Sevgilinizde frengi mi var?Siz de mi ? Anlaşıldı burası asla birbirine destek olan kadinlar falan değil bildiğin alay edenler kulübü.tesekkurler
Çok büyük ihtimalle ilaçtandirTeşekkür ederim peki bu lekelenme ilaçtan kaynaklı mıdır ciddi anlamda canım çok sıkıldı
Bilmiyorum kiYani netten baktım evet öpüşme esnasında tükürük yolu ile bulaşabiliyormuş (çok az bir ihtimaldir) ama frengili birinden bulaşır diyorlar. Sevgilinizde frengi mi var?
Ne kadar süre devam ediyor ?Teşekkür ederim peki bu lekelenme ilaçtan kaynaklı mıdır ciddi anlamda canım çok sıkıldı
1 dk 59 saniyeÖpüşme dakikasına bağlı olarak değişebilir
Teşekkür ederimDoğum kontrol hapınida düzensiz alırsan eksik alırsan sürekli böyle kanama yaşayabilirsin hiç olmazdı böyle niye şimdi oldu dersin ya da nebilim başka sebeptendir onun icin doktora git istersen
Çok büyük ihtimalle ilaçtandir
Sevgililerim olduğu zamanlar demekki ben hep frengi olmuşum deseneYani netten baktım evet öpüşme esnasında tükürük yolu ile bulaşabiliyormuş (çok az bir ihtimaldir) ama frengili birinden bulaşır diyorlar. Sevgilinizde frengi mi var?