• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill

Eylem Demir

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
14
4
6
35
Merhaba 25 Ağustos günü bir ilişki yaşadım. Korunamadık hemen akabinde 12 saat bile geçmeden ertesi gün hapı kullandım. 26 ağustosta bir tane daha ertesi gün hapı aldım. Adet olmam gerekirken adetimden 8 gün gecikti. İdrar testi yaptım. 2 kere negatif çıktı. Ne yapmalıyım? Göğüslerimde ve belimde ağrı var ama 8 gün adetim gecikti dönerseniz sevinirim

Iki kere ertesi günü hapı kullandiginiz için adetinizin gecikmesi çok normal
Sonucta hormonlar alt üst olmuş
Hatta bi 6 ay adet düzeni bozuluyor bu ilaç yüzünden

Iki kere ertesi günü hapı kullandiginiz için adetinizin gecikmesi çok normal
Sonucta hormonlar alt üst olmuş
Hatta bi 6 ay adet düzeni bozuluyor bu ilaç yüzünden
Yani hamile olma oranım çok düşük dimi eğer öyleyse neden adet olamıyorum gerçekten bunu düşünmekten çok kasıldım ne yapacağımı da bilmiyorum

Yani hamile olma oranım çok düşük dimi eğer öyleyse neden adet olamıyorum gerçekten bunu düşünmekten çok kasıldım ne yapacağımı da bilmiyorum
Evet düşük ama imkansız değil.
İki kere alma sebebiniz neydi acaba?
Mahvetmişsiniz vücut düzenini.
Kan verin ve orada da negatifse jinekolog adet sökücü yazar zaten.

Hamile kalma olasiliginiz %1 bile olabilir
Onu bilemem ama bu ilaçlar adetinizi geciktirir bu kesin
Kan tahlili yaptirin daha kesin çözüm olur

Evet düşük ama imkansız değil.
İki kere alma sebebiniz neydi acaba?
Mahvetmişsiniz vücut düzenini.
Kan verin ve orada da negatifse jinekolog adet sökücü yazar zaten.
Başıma ilk kez böyle birşey geldi o an düşünemedim daha çok etki edeceğini düşündüğüm için 2 kere aldım. Ve ilki 12 saat bile olmadan direk aldım. İkinciyide hemen ertesi gğn aldım ama gerçekten kasıldım. İki kere idrar testi yaptım negatif çıktı

Başıma ilk kez böyle birşey geldi o an düşünemedim daha çok etki edeceğini düşündüğüm için 2 kere aldım. Ve ilki 12 saat bile olmadan direk aldım. İkinciyide hemen ertesi gğn aldım ama gerçekten kasıldım. İki kere idrar testi yaptım negatif çıktı
Siz bekleyin, 1 hafta sonra kan verin.
Yılda maksimum 2 kere kullanılan ilacı siz 2 günse almışsınız.
İkisinin arası 6 ay olması gerekir, hormonlar bitmiş.
Ayrıca ilişkiniz olmasaydı da regl dönemi stres, hava değişimi, o ay alınan ağrı kesici, üzüntü vb şeylerle gecikebilir, normaldir.

Ertesi gün hapları çok ağır haplar ve hormonları alt üst ediyor. Mutmelen bi kaç ay kendini gelemez hormonlarınız. Illa şüpheniz varsa kan vermeye gidin ama adetiniz zor gelebilir

Siz bekleyin, 1 hafta sonra kan verin.
Yılda maksimum 2 kere kullanılan ilacı siz 2 günse almışsınız.
İkisinin arası 6 ay olması gerekir, hormonlar bitmiş.
Ayrıca ilişkiniz olmasaydı da regl dönemi stres, hava değişimi, o ay alınan ağrı kesici, üzüntü vb şeylerle gecikebilir, normaldir.
Evet bu denem biraz üzüntu ve streste yaşadım. 2 kere kullandığım için herhalde böyle oldu. Yinede bir kan testi yaptırsam iyi olacak galiba

Ertesi gün hapları çok ağır haplar ve hormonları alt üst ediyor. Mutmelen bi kaç ay kendini gelemez hormonlarınız. Illa şüpheniz varsa kan vermeye gidin ama adetiniz zor gelebilir
Evet 2 gün alma sebebimde hem bilinçsizlikten hemde daha iyi tesir edeceğini düşündüğüm için ama inşallah bir an önce olurum idrar testlerim bile negatif çıktı düşünmekten kendimi alamıyorum😒

Merhaba 25 Ağustos günü bir ilişki yaşadım. Korunamadık hemen akabinde 12 saat bile geçmeden ertesi gün hapı kullandım. 26 ağustosta bir tane daha ertesi gün hapı aldım. Adet olmam gerekirken adetimden 8 gün gecikti. İdrar testi yaptım. 2 kere negatif çıktı. Ne yapmalıyım? Göğüslerimde ve belimde ağrı var ama 8 gün adetim gecikti dönerseniz sevinirim
Ertesi gün hapı aldıgınız için adetiniz çok çok gecikebilir o yüzden ayda 1 den fazla kullanmayın bütün hormonları alt üst ediyor

Ben ertesi gün hapı içtim diye adetim tam üç ay gecikti .🤣

Back