Acill

Pnkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
86
39
38
33
Herkese merhaba yeni üye oldum..Bir yıldır bebiş düşünüyoruz..Bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım fakat yine olmadı aynı durumu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.

Acil şifalar inşaallah öncelikle Allah gonlunuze gore versın.
Sorun varmı yanı olmamasının sebebi varmı. Kadın dogum Dr na gorundunuzmu. Üstelik herhangibir sorun olsun yada olmasın 1yıl gecmesını bekler drlar genelde.
Eşinizinde spermıyografı gıbı bır uygulama vs yapıldı mı.
Yada sizde kist vs herhangibir sorun fılan varmı.
Net belırtmedıgınız için soruyorum.

Eşim test yaptırdı onda herhangi bir sorun yok..bn doktora gittiğimde hepsi farklı şeyler söyledi pcos dedi biri ama öbürü pcos değil ama yumurta tembelliği dedi femara artı çatlatma iğnesi kullandım fakat yine olmadı bakalım zamanı var herhalde

Canınızı sıkmayın kontrol ve tedavılerınızıde aksatmayın 18 aylık evliyim 15.ayımda hamıle kaldım. Pkoluyum oluruna bıraktım.pko varsa sıkıntı stres yapmayın. Birde ıkıgun bır ilişkiye devam edin derim. İnan olacagı varsa oluyor ıster Yumurta tembellıgı olsun ister pko yada baska kist. Olmayacak diye zihninize kazımak en buyuk engel. Allah inşallah gonlunuze gore tez zamanda verir. Eger kıloluysanızda kilo verin derim. Hayırlısıyla olur inşaallah.

Amin canım inşallah kilolu değilim aksine zayıfım hatta ama vardır zamanı diye düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…