Acill! Zoretanin kullanirken hamile kalan doğum yapan varmı?

aslim2222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2023
3
1
35
Arkadaslar zoretanin 8. Ayimda ilac kullanirken cok dikkat etmeme ragmen hamile kaldim adete yakin bir zamanda okdu sanirim adetim gecikince hemen ilacı kesip kan verdim ve degerim 130 cikti cok cok yeni kese bile henuz gorunmuyor dr.lar hep aldirmam gerektiğini söylüyor sizlerde bu ilaci kullanip hamile kalip sakat yada saglikli doguraniniz varmi acaba.

İbşallah sağlıklı bir gebelik olur ama o ilacı kullanırken hamile kalmak zor derler kadın doğuma sor onu hani bu ilacı kullandım ve hamile kaldım diye belirt o aldır falan derse düşün ama bilemedim bende onu kullandım ama üstünden baya geçti bir boş gebeliğim oldu

İbşallah sağlıklı bir gebelik olur ama o ilacı kullanırken hamile kalmak zor derler kadın doğuma sor onu hani bu ilacı kullandım ve hamile kaldım diye belirt o aldır falan derse düşün ama bilemedim bende onu kullandım ama üstünden baya geçti bir boş gebeliğim oldu
5 6 dr. A gittim iclerinden biride prof. Hepsi alinmasi gerektigini soyluyor icimden de bir ses aldirma diyo napicagimi bilmiyorum birsuru post var ama kimse ben dogurdum saglikli yada sakat sonuclandi dememis

İlaç nedir bilmiyorum ama doktorlarınızı dinleyin biz ne desek doğru olmaz herkeste belki aynı etkiyi vermiyordur eşinizle karar verin insallah en hayırlısı olur

Merhaba ben ilacsiz adet goremiyorum . Rahim duvarim ince ve estroidim cok dusuk. Estrodiol ilaclarla adet oluyorum. Doktorum adete gerek yok femara kullan 5 gun sonra gel aşılama için basliycaz dedi. Adet gormeden aşılamaya basliyarak yumurta buyutmek oluyormu? Yumurta rezervlerim yuksek. Amh falanda normalinde ama 3 aydir ilaci birakdim diye adet olmadim adetsizken femaraya basladim aşılama olucak. boyle bisey gordunuzmu hic?

Arkadaslar zoretanin 8. Ayimda ilac kullanirken cok dikkat etmeme ragmen hamile kaldim adete yakin bir zamanda okdu sanirim adetim gecikince hemen ilacı kesip kan verdim ve degerim 130 cikti cok cok yeni kese bile henuz gorunmuyor dr.lar hep aldirmam gerektiğini söylüyor sizlerde bu ilaci kullanip hamile kalip sakat yada saglikli doguraniniz varmi acaba.
Seni üzmek istemem. Hani bir anneye demek çok zor ama o ilacı kullanırken doktorum bana özellikle söylemişti kesinlikle ve kesinlikle korunarak ilişki yaşamam gerektiğini. Çünkü bebekte sakat doğma olasılığı çok yüksekmiş zaten direk içinin iç kapsüllerinde bile yazıyor gebeler kesinlikle kullanmamalıdır diye. Herşey senin düşüncen ama vücudundan o ilacı atman bile çok uzun sürüyor. Yani bazen vicdanımızı değilde mantığımızı düşünmemiz gerekiyor. Doktorlar bu konuda çok netler. Değişen bir algı değil kesinlikle hepsi aynı fikirde.

X