Acill yeni arabamızı satıyoruz sıfır...2009 /Satıldı

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
kızlar 2-3 ay önce beğenerek aldığımız ve hala çok beğendiğiiz arabamızı ev alacağımız için satmak zorundayız. renault clio grand tour,renault kolrosa benziyor çok rahat ve lüks ve üstelik sıfır tertemiz araba bayiden yeni aldık sayılır,hiçbir kazası belası çiziği yok yeni çünkü,1 yıl kaskosu ödenmiştir,şu anki fiyatı 34.5 tl,biz acil ihtiyaçtan 28 e kadar vericez araba almayı düşünenler kaçırmasın çok iyi bi fırsat çokta güzel araba...mecbur olmasak hiç gönlümüz yok vermeye ama uygun bi ev bulduk nakit için satmalıyız...arabamız dizeldir.

bu da farklı rengi modeli aynı bizimkiyle

pazarlı payıyla en son 27.5 olur kızlar.

canım kasko sizi takip eder,aracı etmez..kaskonuzu ve trafik poliçenizi iptal edip paranızı geri alacaksınız muhtemelen araç satılınca belirteyim..
araçların 2010 modeli çıktı biliyorsun,moralini bozmayayım ama sıfır araç 5 dak sonra satışa çıkarıldığında muhtemelen en az %25 zarar edecektir.siler yani..
sizin aracınızın piyasası gene can sıkmış gibi olmayayım ama muhtemelen 25-26 olur..
bilgine.

saol canım şu anki fiyatı 34,5 tl,biz zaten onu düşünerek 27,5 kadar indirdik,yüzde 25 ten fazla zarar uani,zaten araba bikaç aylık yeni daha ve çok hoş,bilgilerin için saol canımiacil paraya ihtiyacımız lmasa zaten satmayı düşünmüyoruz ama nakit lazım hayırlısı bakalım.

slm canım 5000 km de,bizde alalı 2-3 ay oldu,çok severek aldık çokta arahat araba dizel olduğu için çokta az yakıyor ama evden dolayı satmak zorundayız yoksa satmak hiç aklımızda yoktu,alan baya karlı olacak çünkü şu anki fiyatı 34,5 tl sıfırı,bizde sıfır aldık sadece 2-3 ay kullandığımız için fiyat düşürdükki nadiren kullanıldı çünkü okla filan servisle gidiyoruz,almayı düşünüyosanız kaçırmayın eşim 29 diyor ama pazarlık payıda var tabiki dediğim gibi 27,5 a kadınlar kulübüne özel veririz canım...

bizde araba arıyoruz ,ama ılk tercıhımız spor bır araba ,ilanını verdm zaten burada da,

ıstedıgım bir model olmasaydı düşünürdüm ,insallah yakın zamanda satarsın cnım :)

bu da spor zaten canım,illa al emiyorum ama sıfır araba ve gayet uygun bi fiyat verdik düşün bence.

cevaplarınızı bekliyorum kızlar.

güzelmiş ben de yeni aldım almasaydım valla alırdım, hemde dizelmiş.
satılır bacım araba yeni,fiyatıda uygun.

inşallah canım kısmet bakalım,alan çok şanslı olacak.

arabayı alan gerçekten çok şanslı ev işi olmasa zaten satmak istemiyoruz ama makul bir ev çıktı satmamız gerekiyor arabayı.

acele edin kızlar bu fırsatı kaçırmayın.

kızlar ciddi ciddi almayı düşünenler benimle iletiime geçerse sevinrim çünkü fazla vaktimiz yok satıcaz.

hala satılık mı canım ,arkadasımız araba arıyor acılınden..

senın arabanı soyledım hemen ,iyi yapmısım dımı :KK70:

cok begendım cunku ,ayrıca bana tel numaranı versen ozelden o arkadasa verelım konussunlar ,ama eşi arar konusur ,istersen ,eşinin numarasını ver ..

anlattım arabayı begendı ama daha gormedı..

ınsallahh olur cnım.

hala satılık canım özelden telefon numaramı vereyim zaten eşimle aynı okulda çalışıyoruz eşi arasa bile eşim yanimda oluyor ok alırsalar çok şanslılar inan.

hala satılık canım özelden telefon numaramı vereyim zaten eşimle aynı okulda çalışıyoruz eşi arasa bile eşim yanimda oluyor ok alırsalar çok şanslılar inan.

sumak cım tel nomu verdinmi arkadaşına...

kızlar ciddi düşünenler benle irtibata geçerse sevinirim saran arkadaşlar oluyor 1 aya lkadar satmamız gerek arabayı,pazarlıksız son fiyat 27,5 tl.

X