Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa gercekten miiGebelik var beybi biraz daha geçsin test yap bence
Evet çizgi görünüyor kızzYaaa gercekten mii
Henüz çok erken ama gebelik var maşallah bence hemen koş acile kan testi ver
Hemen cıktıKaçıncı dakikada çıktı
Henüz çok erken ama gebelik var maşallah bence hemen koş acile kan test
Hesabı yeni actım heyecan yaptım k.bakmayınHenüz çok erken ama gebelik var maşallah
Yaaaa cok tesekkurler 3 ay once dusuk yasadımm 2 aylık bebegım dustu enfeksıyon sebebı ıleEstağfrullah ne kusuru Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Size tavsiyem kan testi verin, 2 güne bir de testi tekrarlayıp 2 katı olmuş mu diye bakın, ve lütfen her şeyi okuyup dinlemeyin. İyi düşünün ve dua edin
Doktor daha once asla tedavısız olamaz dedi pcos oldugum için amaaa olmustu allahım buyuk inşallah buda vardırYaaaa cok tesekkurler 3 ay once dusuk yasadımm 2 aylık bebegım dustu enfeksıyon sebebı ıle
Yaaa evettt bizde korunuyorduk geri cekilme ile amaa olduu glıbaAllahım bir daha yaşatmasın, ben de 13. Haftamdayım, ilk gebeliğim Allahın izniyle. Çok saçma sapan şeylere takılıp uyku uyuyamadım ama sonra dedim ki Rabbim bunu bana nasip ettiysen zaten verirsin, sana güveniyorum. Ben de çok zor süreçlerden geçtim, ameliyatlar oldum derken korunurken hamile kaldım
Hamilesiiiniiiz yerleşme kanaması.Merhabalar adetim 1 gun gecikti 3 gun oncede cok az pembe kan geldi bugun test yaptım böyle cıktı hamilrmiyim
Allah kucagına Almayı nasıp etsınYaaa evettt bizde korunuyorduk geri cekilme ile amaa olduu glıba
yaaaa inşallahHamilesiiiniiiz yerleşme kanaması.
Merhabalar adetim 1 gun gecikti 3 gun oncede cok az pembe kan geldi bugun test yaptım böyle cıktı hamilrmiyim
Bende aktif mesane var ne içsem 10dk içinde tuvalete koşarak gidiyorum günlük 3litre şu içiyorum ama içimde kalmıyor düşük yaptığımda doktor dedi suyu az daracık alanda bebek diye şimdi ikini gebelik planladık daha bende senin gibi yeni hamileyim elhamdülillah napicami bilmiyorum idrar konsuunda((Yaaaa cok tesekkurler 3 ay once dusuk yasadımm 2 aylık bebegım dustu enfeksıyon sebebı ıle
Yaaaa evet kuzucum o bende de var yaniii dun o kadar cok tuvallette gittim ki anlatamam dayann biraz dahaaaa tuvalet olmayan bi yere gitme yolculuk yapmaBende aktif mesane var ne içsem 10dk içinde tuvalete koşarak gidiyorum günlük 3litre şu içiyorum ama içimde kalmıyor düşük yaptığımda doktor dedi suyu az daracık alanda bebek diye şimdi ikini gebelik planladık daha bende senin gibi yeni hamileyim elhamdülillah napicami bilmiyorum idrar konsuunda((
Idrarimi tutarsam sa enfeksiyondan korkuyorumYaaaa evet kuzucum o bende de var yaniii dun o kadar cok tuvallette gittim ki anlatamam dayann biraz dahaaaa tuvalet olmayan bi yere gitme yolculuk yapma
Aslaa tutma bak ben enfeksiyondan kaybettimmm ilkini geldiği gibi yapIdrarimi tutarsam sa enfeksiyondan korkuyorum