Lavman yap.Kabizlik sorunu cekiyorum ne yapacagimi bilmiyorum kizlar acill fikirlerinize ihtiyacim var canim cok yaniyo var ama yapamiyorumm acidan dolayi benim gibi olan var mi bagirsak bosaltim hapi icemiyorum cok agrili oldugu icin krem vardi bildigim o da artikk uretilmiyormus napicam bilmiyorum kefir kayisi bol su ictim ama nafile bagirsaklarimin caliatigini hissediyorum ama malesef yapamiyorum
Evde kendim mii ne ile yapicam bi de bu konu da deneyiminiz var mi nasil bisiy yani agrili miLavman yap.
Ciddi boyutta biraz benim ki de olur mu faydasi yine de sbh tan beri hic cikamadim agrim oluyo yapamiyorumZeytin yagi icebilir sin bir kaşık
Acı biber turşusu ye.
Hoşaf ye.
Klozet tuvalet kullanıyorsan oturduğunda ayaklarının altına tabure koy.
Mümkünse alafranga tuvalet kullan.
Ben doğum sonrası 3-4 gün olmayınca kullandım faydasını gördüm umarım sanada fayda eder.Ciddi boyutta biraz benim ki de olur mu faydasi yine de sbh tan beri hic cikamadim agrim oluyo yapamiyorum
Ben yapmadim. Yatalak hastamiz var ona yapiliyor arada.Evde kendim mii ne ile yapicam bi de bu konu da deneyiminiz var mi nasil bisiy yani agrili mi
ballı süt işe yarıyormuş sütü ısıtıp içine biraz bal koy bir çay kaşığı kadar karıştırıp iç şifa olsunKabizlik sorunu cekiyorum ne yapacagimi bilmiyorum kizlar acill fikirlerinize ihtiyacim var canim cok yaniyo var ama yapamiyorumm acidan dolayi benim gibi olan var mi bagirsak bosaltim hapi icemiyorum cok agrili oldugu icin krem vardi bildigim o da artikk uretilmiyormus napicam bilmiyorum kefir kayisi bol su ictim ama nafile bagirsaklarimin caliatigini hissediyorum ama malesef yapamiyorum
Ayy hakkaten yaAlaturka demek istediniz sanirim
Uzun zamandir olmuyodu bi ay oncesi oldum yine dayanamayip hap ictim ama allah belami verdi resmen sabaha kadar agridan duramadim bu gidisle bana doktor yolu gozukuyor gibiBasur falan olmasın?
Zaten bi kac gun icersinde gecmezse mecbur lavman yaptircam doktor a gitsem de sanirim onu yaptircakAcilde yaptir istersen lavmani.kendin yapmak zor birsey aslinda.ben dogumdan sonra olmayinca hemsire yapmisti.tup icinde jel var anal yoldan jelin girmesi gerekiyor.anlatabilcekmiyim bilmem ama biraz iceriden verilmesi gerekli biraz o aciyor onun disinda bir agri falan yok,rahatlarsin
Temiz bir sabunu küçük bir parça kırıp fitil şekline getirip fitil atar gibi atın. Biraz sonra o sabunla birlikte çıkacaktır. Ben de bir kaç kez böyle yapmıştım çok zor durumda kaldığımda.Kabizlik sorunu cekiyorum ne yapacagimi bilmiyorum kizlar acill fikirlerinize ihtiyacim var canim cok yaniyo var ama yapamiyorumm acidan dolayi benim gibi olan var mi bagirsak bosaltim hapi icemiyorum cok agrili oldugu icin krem vardi bildigim o da artikk uretilmiyormus napicam bilmiyorum kefir kayisi bol su ictim ama nafile bagirsaklarimin caliatigini hissediyorum ama malesef yapamiyorum
Zeytin yagi ic bide belki faydasi olur..Kabizlik sorunu cekiyorum ne yapacagimi bilmiyorum kizlar acill fikirlerinize ihtiyacim var canim cok yaniyo var ama yapamiyorumm acidan dolayi benim gibi olan var mi bagirsak bosaltim hapi icemiyorum cok agrili oldugu icin krem vardi bildigim o da artikk uretilmiyormus napicam bilmiyorum kefir kayisi bol su ictim ama nafile bagirsaklarimin caliatigini hissediyorum ama malesef yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?